Dariukas24 Paskelbta Vasario 25, 2010 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2010 www.delfi.lt/news/daily/country/pensini ... d=29349933
MindaugasG Paskelbta Vasario 25, 2010 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2010 „Negaila. Gyvulys – ne žmogus“ baisu
dziedas Paskelbta Vasario 25, 2010 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2010 zmogaus negina o nori kad gyvuli gintu
Kowboy Paskelbta Vasario 25, 2010 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2010 „Negaila. Gyvulys – ne žmogus“ baisu Gyvunu gerovės tarnyba pas mane ūkyje lankėsi ne kartą, ir ne kartą turėjo pastabų, -tai buliuką randa pririštą pievoje grandine, o ne aptvare..., tai dar kažkokios pastabos... Bet va kažkodėl jokiai tarnybai nerupi, kaip gyvena mano šųeimyna, kaip vaikai ir panašiai... Tad aš iš savo pusės galėčiau pamastiti, kad kažin kuo pas mus Lietuvoje yra labiau rupinamasi ir kieno skriaudikai operatyviau sulaukia atlygio...
Rokiss Paskelbta Vasario 25, 2010 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2010 suni uzmusa seda per kelias dienas, zmogu nugalabija gauna lygtinai ir pan.
Svečias Paskelbta Vasario 25, 2010 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2010 Pripažinkim, kad seniem žmonėm kažkodėl reikia laikyti labai daug gyvulių. Dažniausiai nepajėgia, naudos turi lygiai nulį, bet privaryti pilni tvartai dviem aukštais. Atseit dėl vaikų ar dar dėl bala žino ko... O gyvuliai vargsta pas tokias bobutes.
M&M Paskelbta Vasario 26, 2010 Pranešti Paskelbta Vasario 26, 2010 Pripažinkim, kad seniem žmonėm kažkodėl reikia laikyti labai daug gyvulių. Dažniausiai nepajėgia, naudos turi lygiai nulį, bet privaryti pilni tvartai dviem aukštais. Atseit dėl vaikų ar dar dėl bala žino ko... O gyvuliai vargsta pas tokias bobutes. kazkokia tai senovine filosofija... nepaeina, o sako kaip as gyvuneliu atsisakysiu, nors vargsta tiek patys, tiek gyvunai...ne viena toki pavyzdi zinau...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti