Jump to content

traiškytuvas ar malūnas?


EKOTomass

Recommended Posts

matai ce uosviam reik pasieme parama ir dar turi nuipirkt maluna ar traiskytuva.suma apie 5000lt su pvm. o gavosi viskas taip kad tas malunas ar traiskytuvas atiteks zentui :icon-wink: t.y. man. tai ir iskilo klausimas kas geriau? siaip tai as turiu maluna. zinau ka jis gali ir pan o va su traiskytuvu niekat neteko real susidurt. tai ir ieskau patarimu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

matai ce uosviam reik pasieme parama ir dar turi nuipirkt maluna ar traiskytuva.suma apie 5000lt su pvm. o gavosi viskas taip kad tas malunas ar traiskytuvas atiteks zentui :icon-wink: t.y. man. tai ir iskilo klausimas kas geriau? siaip tai as turiu maluna. zinau ka jis gali ir pan o va su traiskytuvu niekat neteko real susidurt. tai ir ieskau patarimu.

TIK TRAISKYTUVAS.

uz 5klt jau galesi nupirkt is firmu, kur gamina, ar lenkiskus perparduoda. yra kazkur tema apie traiskytuvus, cia... o kas liecia kiaules, paserk koki menesi traiskytais kvieciais, pamatysi kas bus :icon-wink:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Siemet mes irgi pirmi metai pabandem traiskytus grudus, tai super dalykas, atvaziavo kazkokia firmike, per ne pilna diena desra pagamino is keliu tonu avizu ir zirniu misinio, tai karves valgo kaip isprotejusios :D Vienam seminare teko pabuvot, buvo vet. gydytojas is danijos, dar daug visokiu vietiniu daktaru, zodziu, sako grudainio trukumas yra tame, kad jo savybiu organizmas taip gerai neisisavina, nes daug jo nesuvirskinto su ismatom iseina, tuom galima isitikint, karviu ismatas pamacius. Seminaras vyko vieno ukininko fermoj, tai tas buvo akivaizdziai matyt.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...
  • po 2 mėnesių...
  • po 6 metų...

Neskaityciau ji volu ,pardavejai matyt nezino :)   tas voliukas padavimo -kad tolygiai paduot grudus ,spaudzia tik du 

 

Jeigu spaudžia tik du, tai kodėl kai būna traiškytuvai 3 volu tai labiau tinkami kukurūzams ir žirniams? Iš patirties žinau, kad žirnius per 2 volų traiškytuvą reikia leisti 2 kartus, pirma karta pasidarius dideli tarpa, antrą kartą pasidarius tokį kokį reikia.

 

Teko prieš porą metų gamintis 2 volų traiškytuvą, tai iš surinktos informacijos per forumą ir skelbimus susidariau nuomonę, kad geresnis 3 volų traiškytuvas, nes pirmas mažas volas truputi suplokština produktą, o paskui abu didieji volai visiškai sutrina produktą. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu spaudžia tik du, tai kodėl kai būna traiškytuvai 3 volu tai labiau tinkami kukurūzams ir žirniams? Iš patirties žinau, kad žirnius per 2 volų traiškytuvą reikia leisti 2 kartus, pirma karta pasidarius dideli tarpa, antrą kartą pasidarius tokį kokį reikia.

 

Teko prieš porą metų gamintis 2 volų traiškytuvą, tai iš surinktos informacijos per forumą ir skelbimus susidariau nuomonę, kad geresnis 3 volų traiškytuvas, nes pirmas mažas volas truputi suplokština produktą, o paskui abu didieji volai visiškai sutrina produktą. 

O tas triju volu ,kaip jus sakot ,kokiu principu tas trecias supaplokstina ta produkta ?  jis turi glaustis i kita vola ,gauti produkta ji paspausti ir numesti i kitus volus tada gal ir pavyktu . 

Pas mane mozna net skura nunerti nuo kviecio bet visur turi buti pora 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Taiskytuvas nenaujas ,taciau parduodamas su visa linija del to kad, pastatyta nauja ferma,todel pasikeite serimas. dabar robotas viska daro. traiskytuvas  52 karvem serti grudu vienam kartui traisko apie20min jo nasumas  iki 1500kg/h.vien snekinis transporteris 15 metru kiek kainuoja + maisytuvas tai traiskytuvas tokio nasumo tikrai nebrangiai gaunasi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Klausimas kolegoms,kurie yra naudoje,tiek malunus,tiek traiskytuvus.

Kai sumali grudus malunu,miltai buna karsti,ju is karto negalima serti galvijams,jie turi pastoveti kelias dienas,ir tik tada galima serti.
Kaip yra su traiskytais grudais ? Galima duoti galvijams tuos traiskytus grudus tuoj pat po sutraiskymo ? 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...