Jump to content

Česnaku auginimas


alvydass

Recommended Posts

Sveiki cesnako augintojai :)
Nusprendem pabandyti uzauginti cesnako, kadangi pradeti nuo zeminio jau per velu, tai bandysime sodinti vasarini. Pradziai planuojame pasodinti 20 a. kad suprasti kaip ir kas. 
Pirkciau vasariniu cesnaku seklu. Jei kas turi pardavimui rasykite [email protected](Vilniaus r.)
 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Skaitau ir galvoju... Man labai įdomu kaip uzsipyle šiaudus kovojat su netikraja miltlige puviniu ir kitokiom grybinem ligom? Beje ir cesnakine musele mėgsta uzdangas.

Čia reiktų plačiau žiūrėti, mulčas sukuria tam tikrą terpę kurioje veši mikroorganizmai , grybai, įvairūs gyviai. Matomai tai ir neleidžia plisti ligom, nes jas kažkas sunaikina. Naudoju mulčą ne tik česnakam bet ir šiltnamį kur atrodytų veistis grybam dar palankesnė aplinka, bet augalai auga sveiki.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki :) Va,manau radau pakankamai neblogus variantus cesnaku laistymui(turintiems traktorius),jie nera brangus pvz sis auksto slegio siurblys su reduktorium kainuoja 1500 lt.Zinoma,man netiktu,nes neturiu traktoriaus.

 

http://www.agregatai.lt/zemes-ukio-technika/siurbliai-varomi-traktoriaus-darbiniu-velenu/auksto-slegio-vandens-siurblys-hp200_8

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki česnakiniai,kažko forumiečiai labai pasyvūs gal derliu pardave Kanaruose ilsisi?,šiandien apžiurėjau kaip laikosi česnakai:tie kurie sodinti spalio pabaigoj tai gerai isišaknijo,o tie kurie lapkričio pradžioje tai šaknys silpnokos,dygti dar nesiruošia,sodinau 8-10cm gylyje.Kaip rodo ilgalaikė prognozė užšalti ilgesniam laikui žada gruodžio pabaigoj,Kalėdom,gali pasikaroti praitu metu situacija,ka galvojat jūs?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...