Jump to content

piknalina

Nariai
  • Pranešimai

    57
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

piknalina paskutinį kartą gavo apdovanojimą Gruodžio 26 2014

piknalina paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Apie piknalina

  • Gimtadienis Gruodžio 20

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Not Telling

Miestas

  • Miestas
    Alytus

piknalina pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

16

Reputacija

  1. Nebuvę ten, iš nuogirdų susidaro tokį įspūdį, kad ten vyksta didelė urminė prekyba. Tačiau taip nėra. Yra buvę taip, kad parduodi porą dėžių produkcijos, susimoki už turgų, užsipili kuro ir žiūri, kad prekyba minusinė. Žodžiu nieko ten stebuklingo. Taip pat šalimais gali ir 10 lenkų sunkvežimių stovėti, siūlančių žiedinius kopūstus, morkas, krapus ir dar daug visko.
  2. piknalina

    Česnaku auginimas

    Normalūs česnakai. Viskas ok. Mano vidutiniai irgi tokie, nemažas proc. mažesnių. Reik lietaus!
  3. piknalina

    Česnaku auginimas

    o ką matote iškasus česnaką? Aš irgi statau dėl sausros.
  4. piknalina

    Česnaku auginimas

    Hm, nu ir ką? . Taigi kiekvienais metais atsisijoja vis kas nors. Mes pirkome sėklą iš 3 auginusių, nei vienas iš jų rudenį daugiau nebesodino. Kadangi česnakai reikalauja daug rankų darbo - išlieka tik kantriausi (geriausi, fainiausi ir pan ). Nėra ko bijoti. Ar būna pas mus česnakų perteklius? Jei būna, reiškiasi dar ir originaliausi turime tapti.
  5. O tai čia ne ūkininkų forumas? Pasiūlymas buvo dirbti savame ūkyje arba tęsti jo įsikūrimą. Ar jūs ne jaunasis ūkininkas? Ėjot į paramą, reiškiasi vizija yra. Tai gal "sofinis" būsite? Ir labai pykstate, jog nepapuolėt tarp tų vadinamų laimingųjų? Nu nieko nesuprantu... Ant sofkės atsigulus, kompą pasiėmus tik pirštais į visus badyt belieka? (Nekonfliktuoju, tik klausiu).
  6. Rašytojai turi būti ekstrasensai arba bent jau mokėti skaičiuoti. Jei sutinka rašyti renkančiam apie 50 balų, įžvelgiu nekompetenciją ir pasipinigavimą. Jaunuosius labai viliojo įvairios įmonės, tai kaip gi atsispirti, kai gražiai šneka ir daug žada.
  7. Gruodį vyko paraiškų rinkimas. Ir kiek pamenu, visos paraiškos buvo palaimintos.
  8. Na jei akiniai reikalingi ūkio reikmėms tai gal, tačiau reiktų tada komercinius pakoreguot. O kur nors matote didžiavimąsi iš mano pusės? Iš kur man žinot laimėtoja aš ar ne? Daugeliui liūdinčių ir ieškančių "teisybės" niekada nebus gerai, sakykime pinigai gaunami, tačiau paskui ašaros dėl kritusių pieno kainų, nušalusių pirmųjų braškių, ar tiesioginės išmokos pasirodys per mažos ir pan. Užaugau smulkių ūkininkų šeimoje, kurioje niekada nebuvo prašoma jokių paramų, mačiau puikų pvz kaip pradėti ūkį be pagalbos ir eiti mažais žingsniais pirmyn. Nu bet tikrai, o viso to esmė?..
  9. Kažkaip pagalvojau, vargšas jūsų parapijos kunigas. Prieš aukojant: O ką pirksit? O kur pinigus dėsit? O gal kažkam labiau nei bažnyčiai jų reik? ir pan. Koks skirtumas kas tuos pinigus pasiims??? Faktas - ne Jūs. Einant ūkininkauti reikia nusiimti rožinius akinius, susitaikyti su pralaimėjimais. O tos jūsų fantazijos, tai...
  10. Kodėl skaičiuojat svetimus viščiukus? Argi nauji traktoriai akis bado? Kai leis pirkti dėvėtą techniką paramos lėšomis, situacija kažkiek pasikeis.
  11. Va va, jau kitiems ir pusės užtektų. Pasiūlymų atsiranda mažinti intensyvumą... Buvo seniai aišku, kad visiems lėšų neužteks. Vienkartinių nosinaičių pardavimai turėtų dabar šoktelti. Minimalius balus renkame, tačiau jokių laiškų dar negavom, tik skambutį iš VMI, kad tikrina.
  12. piknalina

    Česnaku auginimas

    Ar pas jus nesimato gelsvų taškelių ant trečio-penkto lapo? Ko gali trūkti? Česnakai gražūs, vešlūs, tačiau kai kur pasimato neryškūs taškeliai. Nežinau ar nerimaut, ar čia viskas gerai. Pats svogūnėlis atrodo gerai.
  13. piknalina

    Porų auginimas

    Šalnų nebijo. Bet jei iškart šalna po įkišimo žemėn, tai gal jiems ir nelabai gerai, juk jis dar neprigijęs. Galėtų kas nors pasakyti, kaip yra iš tiesų. Tai nuo žolių kaip ir česnakams - visagalis Fenix.
  14. piknalina

    Porų auginimas

    Mąstau sodinti. O gal geriau palaukti, kitos savaitės? Ketvirtadienį šalna.
×
×
  • Create New...