Jump to content

martynaaas

Nariai
  • Pranešimai

    68
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kaišiadorys

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

martynaaas pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. martynaaas

    Medinio namo remontas

    Sveiki, tvarkau rastini namą, buvo apkaltas senom medinėm dailylentėm, dabar jas lupu. Planuoju dėti dvigubą medinį karkasą ir šiltinti dviem sluoksniais akmens vatos. Namas kokių 60m senumo, pamatas rimtas aukštas po pirmu vainiku padėtas ruberoidas, kai kurie rastai vietom papuvę, papuvimai paviršutiniai, rastų pilnai keisti nereik, gal kas turėtų kokį patarimą kaip sutvarkyti tas vietas? Tokių dalykų kaip makrofleksas ar betoniai blokeliai nelabai noriu naudoti, nes tai atrodo šiek tiek barbariška, nes namas surestas labai krupščiai krekždiniai sujungimai, minimalūs tarpai tarp rąstų , kas pasirodė labai keista kai prieš tiek metų statant namą su minimaliais įrankiais pasiektas toks meistriškumas. Vienoje vietoje radau straipsnį, kad supuvusią vietą pašalinti ir į jos vietą įstatyti medinį intarpą su klijų ir medžio pleištų pagalba, gal kas turi kokių minčių?
  2. Seno tipo balionus dar kas nors superka ar jau viskas? yra likes angliarukstes ir deguonies du.
  3. Sveiki, gal kas patars ka protingo, ieskau kempo, šiuo metu turiu sp-200, bet jis man ryškiai per silpnas, mobilumas nėra butinybė, naudojimo sritis ilgos ištisinės siūlės virinant juodą 3-5mm metalą, biudžetas iki 1300e.
  4. martynaaas

    Metalo pjovimo stakles

    Gal gali apytikria kaina parasyt kokio ilgio pjuklas ir kiek mazdaug jiem moki, as pirkau bulgariskas devetas stakles, jos ten 400x400 maksimalu ruosini pjauna, su automatiniu padavimu, bet tik ant lygaus pjauna, kampas nesireguliuoja, man jos reikalingos pilnaviduriui metalui pjauti, siaip kiek teko pjaut, tai esu patenkintas, o kaip bus toliau matysim.
  5. martynaaas

    Metalo pjovimo stakles

    Sveiki iskilo toks klausimas , nusipirkau pjovimo stakles juostines, pardavejas prie stakliu dave daug devetu pjuklu, ar juos imanoma kazkaip pagalast, gal yra imones kuriuos tuom uzsiima? Nes pjuklai nera pigus, juostos ilgis virs dvieju metru...
  6. As ta igbt 250 irgi turejau, per metus laiko, ka teko tvarkyt tai pasikeist elektrodo laikikli ir mase bei naujus ilgesnius laidus, nes gamyklineje komplektacijoje jie labai trumpi(beje gamyklinis laidu tvirtinimas irgi nera labai vykes tie lizdai issimala juos ir reikejo kitaip padaryt). Ten jis turi realiai 200A, mokejau as uz ji nauja apie 100e jei gerai pamenu, bet jis buvo be jokios garantijos. Su juo virinta buvo gan nemazai, bijau dabar sumeluot,bet per metus laiko kazkur 50 pokeliu elektrodu po 5kg, pagrinde ejo 3.2mm, bet pavelka jis ir iki 4mm. Ji pasikeiciau tik i del to, kad buvo reikalingas kempas, o sitas daiktas tikrai vertas savo pinigu.
  7. martynaaas

    Metalo pjovimo stakles

    Kaip matau, nemazai, kas turit arba esat naudojasi tokiom staklem, tai gal galetumet atsakyti i kelis dominacius klausimus: 1. Kokie dazniausi gedimai pasitaike, per stakliu eksplotacija, kiek apytikriai kainavo pasalint tuos gedimus? ir i ka reiktu labiausiai atkreipti demesi perkant devetas? 2. Kokio gamintojo stakles ir kiek laiko naudojat ir ar esat jom patenkinti? kokius pjuklus perkat, kiek jie kainuoja, kiek "grubiai" pats pjuklas atlaiko? 3. Tai pat kiek laiko uztruktu atpjauti pilnaviduri strypa sakykim 150mm diametro, ar labai smarkiai devisi patys pjuklai masiskai pjaustant toki metala?
  8. Sveiki, atsirado poreikis isigyti rimtesnias metalo pjovimo stakles, dabar turiu makita fyrmos su abrazyviniu disku (355mm diametro). Norisi rimtesniu, nes abrazyvines daro nemaza paklaida ypac pjaunant kampu, galvoju apie juostines, gal atsiras zmogus turintis kazka panasaus ir galetu patarti kokio gamintojo rinktis, naujas ar naudotas, nes kas liecia butent sias stakles tai patirties beveik nulis. Pjaustoma bus kvadratinis vamzdis nuo 30*30*3 iki 90*90*4, tai pat pilnaviduris metalas tekinimui, biudzetas iki 1000e.
  9. Matot as ta kempa dar tik pora savaiciu turiu pries tai ir niekad su kempu neteko virint, tik su maza 200a svarkute ji gal 5kg tesveria, tai man su ja virinant neteko niekad susidurt su tokiom problemom, ten budavo ir 20 3,2mm elektrodu vienas po kito sueidavo ir nieko neatsitikdavo. O tai nebutu galima uzdeti didesnio ventiliatoriaus, ar tas irgi nieko neduotu? Ir dar kitas klausimas ar cia normalu, kad ant vienos 15kg rites iseina visas balionas angliarugsties?
  10. Sveiki, turiu sp200, pirkau nesenai deveta, pavirinus kazkur 20min (beveik istisine siule ant maksimaliu parametru iskyrus vielos padavimas ant 6), meta termo apsauga, tipo perkaista. Ar cia problema paciam kempe ar cia taip turi buti? Ar butu galima pakeist ta ventiliatoriu i didesni kuris ausina ar dar kazka sugalvot?
  11. martynaaas

    Česnaku auginimas

    ar ne per velu purksti zieminiu cesnaku herbicidu, tarkim kokiu agilu?
  12. martynaaas

    Česnaku auginimas

    ant kiek aru tie 10 rulonu isejo?
  13. martynaaas

    Česnaku auginimas

    o gal kas zinot koki plota galima apytikriai uzbarsyt viena didele siaudu kyta?
  14. martynaaas

    Česnaku auginimas

    kokia sodinamosios nuomos kaina? koks nasumas?
×
×
  • Create New...