xxmindaxx Paskelbta Gruodžio 2, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 2, 2009 gal kas turi traktoriaus teisiu apkausos bileta?
beleris Paskelbta Gruodžio 2, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 2, 2009 kas ta ''APKAUSA'' man idomu pasidare
jawax Paskelbta Gruodžio 5, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2009 gal kas turi traktoriaus teisiu apkausos bileta? sukčiaut kiekvienas gudrus, o kia pačiam viską išmokt reikia, tada pasimato.O tų bilietų tai jaučiu daug yra. P.S. Mokykis, ir KET, ir teoriją, juk ne vienai dienai.
Overumas Paskelbta Gruodžio 5, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2009 gal kas turi traktoriaus teisiu apkausos bileta? ten tie klausimai lengviau nebuna
xxmindaxx Paskelbta Gruodžio 5, 2009 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 5, 2009 man tik reikia pasimokit ant to bileto to kad buvau knygoi rades o taip namie pasimokit noriu kaip i tuos kausimus atsakiti
xxmindaxx Paskelbta Gruodžio 23, 2009 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 23, 2009 jau gavau destitojas dave
toredo Paskelbta Gruodžio 23, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 23, 2009 jiau gavau detitojas dave "apkausa'; "detitojas". Vaikiukai po py**ais, juk lietuviai esam. Kuriat temą, tai kurkit, kad mums skaityt gėda nebūtų. Ar gramatikos mokytoją silpną turėjot? Nors gal čia labiau informatiko rimto reikėjo...
xxmindaxx Paskelbta Sausio 1, 2010 Temos autorius Pranešti Paskelbta Sausio 1, 2010 jau gavau destitojas dave
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti