Jump to content

Ekstra klasės kviečiai


ūkininkas

Recommended Posts

  • Atsakymai 62
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

extriniams sociai, bet ne 8 tonom ekstriniu ir dar su neva 35 glitimo ir 16 baltymu, vaiku darzelis

Voras siūlyčiau išmokt skaityt aš rašiau kad derlius buvo 6-7 t/ha o tu neaišku iš kur ištraukiai 8 tonas. Sėta visur buvo į pūdymus, beje busardas yra E klasės ir svarbiausia nutaikyt paskutinį trešima ir ekstriniai buna be didesnių problemų :D:lol:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na po 100kg karbamido per karta net as nesiryzciau (50kg/h tai teko ir nekarta bet tik ankstyvose auginimo stadijose). Idomu kaip pavyksta istirpinti :icon-rolleyes: Koncentracija jau buna su vandeniu 1:1 purskiant 200l/ha.

Vat kuom forumas idomus, kad neregetu dalyku galima isgirsti :icon-wink:

Nebandei Algeli, 200 litrų vandens ištarpinti 470 kg salietros ir 350kg karbamido. Čia jau įdomiau :D Bet pavyksta :icon-wink:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Geriausiu atveju extra klases kviecius gali gauti kaip siemet nera derliaus ,bet gera kokybe.Dar jei matai,kad bus geras derlius tai reikalingas tresymas per lapus du kartus po100kg karbamido tik susildzius .Toks tresymas ekonomiskai nenaudingas augintojui neskainos skirtumas 10-20lt

Jeigu pora metų į priekį mes žimotumėm kokios bus kainos tai galėtumėm rinktis augint ekstra ar pašariaka kas geriau finansiškai apsimoka.Bet būna ir stebūklų kai užpernai lietuvoje buvo trūkumas ekstrinių tai maniškius išsivežė patys vokečiai tiesiai iš sandėlio ir mokėjo po 820lt neatskaitydami nieko (drėgmė iki 15% šiukšlės iki 2%) :eusa-dance: Kiekvienas renkamės kam ka auginti , bet man maloniau auginti maistinius nei pašara ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...