Jump to content

Claas mega 208


Pasvalys-siauliai

Recommended Posts

  • po 2 savaičių...

Na joo kainikes dabar visur laikosi, o dar paziurejau moto valand kad jau mazai isdirbe net keista. Teko kelis sykius lankytis ten bejieskant kombaino, tai bent man tai labai nepasiseke papulti ant to garbingo vadybininko, nuvede parode pora grabu su iskritinejanciais sietai sako pradyrbe po2000val. tai nesupratau ar saiposi ar parduot nenori.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Porą sezonų jau atkūliau su 218 Mega (kabina jau Lexionine). Nuo 208 skiriasi kiek žinau tik 30ičia arklių (208-240ag, o 218-271 ag). Kalbant apie 18ą, tai mano vidutiniam ūkiui pats tas - per sezoną ramiai nusikuliu 250ha. Kombainas labai paprastas, našus. Labai nesiplėšant, nuo 12 val iki 9 val darydavau apie 80-100 t kviečių (kuliant intensyviai ir susitvarkius transportą bei sandėlius , manau iki 140 t/d galima laisvai išspaust).

Iš patirties jei jau pirksi 208 tai tik su 5m kederiu. 6iems jau gali trūkti šiek tiek parako.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Pries pora dienu apklausiu Kioska, EWA, SV Technika, Birzu zemtiekima ir A Technika del CLAAS'o detaliu - originalios detales siuo metu kainuoja labai panasiai visur. Man reikia spragilu dirzo kaina 600 su PVM ir gal pigiausia buvo 570 su PVM cia EWA berods, bet laukti 3-4 savaites. Taip kad jei siuo metu manau verta lekti pas Kioskinius ir imti ko reikia.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...