gugis Paskelbta Rugsėjo 7, 2006 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 7, 2006 Kviečiu jungtis visus kurie augina ir parduoda dekoratyvinius augalus, gėles. Aš pats tuo užsiimu keletas metų. Iš pradžių labai trūko literatūros, dabar jos internete randu apsčiai ir net lietuviškai, o ir per google daug atkasu. Butu domu suzinoti kaip sekasi kitiems, ar lenkisku (pries tai - olandisku) augalu invazija jiems pakenke. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Donatas Paskelbta Rugsėjo 14, 2006 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 14, 2006 foruma tai skaito ir nemazai zmoniu tik vat turbut cia susirinke javu ir gyvuliu augintojai, dekoratyviniu augalu auginimas tai naujas verslas. as pats apie tai galvoju, noreciau auginti dekoratyvinius krumus. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Girinukė Paskelbta Rugsėjo 14, 2006 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 14, 2006 Taip Donatas is dalies teisus, dauguma cia javu ir gyvuliu augintoja, na dar ir biciu As asmeniskai dekoratyvinius augalus sodinu tik del grozio. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Guest sandstime Paskelbta Gruodžio 9, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 9, 2010 augalai kaip augalai bet jus man pasakykis is kur nusipirkti vandens augalu? dekoratyviniu ir biofilteriu? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
wermuciuke Paskelbta Gegužės 6, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 6, 2011 dekoratyvinių augalų augintojų forumų yra mažai, gal todėl kad vienas kitame mato konkurentus. dėl literatūros- jos yra, bet NEGALIMA ją aklai pasitikėti, nes dažniausiai tai yra versta iš kitų kalbų ir nepritaikyta mūsų klimatinėm sąlygom. važinėjant mugėse teko matyti mūsų didžiųjų medelynų sortimentą, kur 20 % augalų pardavinėjami negyvi, ar stipriai pažeisti. todėl manau, kad turėtų buti aktualu ūkio aplinka. ir draugiški informacijos mainai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Donatas Paskelbta Gegužės 6, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 6, 2011 Turime Aplinkotvarkos skyreli viewforum.php?f=51 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mariush Paskelbta Gegužės 10, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 10, 2011 O perkelt temos neina? dekoratyvinių augalų augintojų forumų yra mažai, gal todėl kad vienas kitame mato konkurentus. Vieninteliai LT augintojų konkurentai yra už pietinės sienos ir tie, kas jų produkciją veža ir prekiauja. Ten jie gerai organizuoti, turi stiprią asociaciją, prasimuša geras sąlygas, valstybės paramą verslui, todėl gali pasiūlyt geras kainas. O pas mus visi praktiškai dar tik besikuriantys... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
besidomintiss Paskelbta Gegužės 12, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 12, 2011 Kviečiu jungtis visus kurie augina ir parduoda dekoratyvinius augalus, gėles. Aš pats tuo užsiimu keletas metų. Iš pradžių labai trūko literatūros, dabar jos internete randu apsčiai ir net lietuviškai, o ir per google daug atkasu. Butu domu suzinoti kaip sekasi kitiems, ar lenkisku (pries tai - olandisku) augalu invazija jiems pakenke.[/quote Sveiki, aš auginsiu vienmetes gėles pardavimui, jau užsakiau chrizantemų daigų, bei sėsiu našlaites rudenio pardavimui. Nuo kitų metų planuoju auginti įvairias balkonines gėles šiltnamiuose. Taigi patirties labai nedaug, o literatūroje detalių rasti sunku. Gal pats irgi augini gėles? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mariush Paskelbta Gegužės 13, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 13, 2011 Ne, dekoratyviniai medžiai ir krūmai pas mane... taigi ne gėlės pagal ŽŪM, o sodai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
besidomintiss Paskelbta Rugpjūčio 7, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 7, 2011 Sveiki,kaip einasi gėlininkams ir dekoratyvinių augalų augintojams? Kokie darbai vyksta medelynuose? Pas mane pagaliau prasidejo šiltnamių statybos,chrizantemos auga gerai,o našlaitės - ne Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti