kapsukas Paskelbta Vasario 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 4, 2010 butent apie tokia ferma ir galvoju mesiniams ir prieaugliui tik daryciau ant gilaus kraiko serima is lauko puses gilaus kraiko - mėšlą tik pavasarį išvalant? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
algirdas Paskelbta Vasario 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 4, 2010 butent apie tokia ferma ir galvoju mesiniams ir prieaugliui tik daryciau ant gilaus kraiko serima is lauko puses gilaus kraiko - mėšlą tik pavasarį išvalant? tai taip iseina Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
greitail Paskelbta Vasario 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 4, 2010 nu nebutinai pavasari reiketu labai gilaus kraiko manau per ziema pora kartu isvalyti nereiketu meslides gyvuliams silciau ant kraiko guleti ir darbo maziau Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kapsukas Paskelbta Vasario 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 4, 2010 mėšlo lygis kils, šėrimo takas ne, jei bus gilaus kraiko, tai kaip su šerimu? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
greitail Paskelbta Vasario 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 4, 2010 tai as apie tai ir galvojau galima taip arba taip Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vaidasj Paskelbta Vasario 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 4, 2010 O kaip mesla salinsi gyvulius i lauka reikes isvarineti Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
greitail Paskelbta Vasario 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 4, 2010 ne tik i kita garda pervaryti as galvoju dar ir lauke uztverti kad galetu i lauka iseiti, bet jai viskas gerai tai kitais metais pradesiu statybas gal ka kita sumastysiu siais metais kiti planai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardaas Paskelbta Vasario 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 4, 2010 greitail,jei nesunku,įkelk pilnas nuorodas kur radai tą nuotrauką ir brėžinį...gal ką įdomaus pamatysime. Beje gal tai Jourdain firmos tinklapis Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
greitail Paskelbta Vasario 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 4, 2010 ne, cia ir farmphoto tikrai idomus puslapis http://farmphoto.com/thread.aspx?mid=390931#390931 tik reikia uzsiregistruoti kad rodytu visas foto ten yra ir visa statybos eiga tik paieskoti reikia Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kapsukas Paskelbta Vasario 9, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 9, 2010 gal bandėt preleminariais (o gal ir tiksliais) skaičiavimais paskaičiuot, kokią savikainą gaunat, kad užaugint ~700-800kg mėsinį galviją? įdomu kokius skaičius gaunat Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
greitail Paskelbta Vasario 10, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 10, 2010 butent ir man ydomu bet kainos pas kiekviena gausis labai skirtingos, o ir paskaiciuoti labai sunku Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vaidasj Paskelbta Vasario 21, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 21, 2010 pradejau avizas su mieziais maisyti, verseliai daug geriau pradejo esti.bet kuo gerai ta aviza? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vaidasj Paskelbta Vasario 22, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 22, 2010 Ar cia perdaug sudetingas klausimas ar as cia vienas likau Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
greitail Paskelbta Vasario 22, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 22, 2010 mes seriam mieziu avizu ir kvieciu maisytais miltais nezinau eda tik duok Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
siurnosferma Paskelbta Vasario 22, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 22, 2010 Ar cia perdaug sudetingas klausimas ar as cia vienas likau Na nemanau, kad vienas yr žmonių, bet žmogaus nėr! Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
miškinis Paskelbta Vasario 22, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 22, 2010 pradejau avizas su mieziais maisyti, verseliai daug geriau pradejo esti.bet kuo gerai ta aviza? Aš tai rudenį maišiau kvietrugius miežius žirnius ir avižas, jaučius penėjau, tai jeigu tik kiek daugiau avižų pavarai, tai ir lieka lovį... Šeip galima palyginti avižų, kviečių, miežių ir kitų kultūrų sudėtį: kiek baltymų, kiek dar visokių turtų yra vienoje ar kitoje kultūroje...tik reikia nepatingėti pasiknisti. Kažkada mėginau lyginti, tik nelabai pamenu kame tie skirtumai, greičiausiai jie nėra dideli, gal avižoje daugiau baltymų, geležies ar dar kokių perkūnų... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vaidasj Paskelbta Vasario 22, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 22, 2010 Biski atsigavo tema nu kad apie tas avizas nieka nerandu kuom jos naudingos versiukams ?net nebezinau kur beieskoti apie jas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
greitail Paskelbta Vasario 23, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 23, 2010 aviža turi riebalų ir labai daug ląstelienos . Bet maistinigumas prastas nes daugiau nei 60 procentų sudaro lukštai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
miškinis Paskelbta Vasario 23, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 23, 2010 Truputį apie avižas, žmogų pakeičiam veršeliu Avižinės kruopos yra labai maistingos, nes jose yra daug augalinių baltymų, tarp jų labai žmogui reikalingų amino rūgščių (triptofano, metionino, lizino, histidino, cistino, arginino). Baltymai, esantys avižose, turi lipotropinių (riebalų apykaitą reguliuojančių) savybių ir puikiai tinka sergantiesiems kepenų ir širdies ligomis. Nemažai yra ir augalinių riebalų (iki 40 proc.), todėl avižiniai dribsniai, palyginti su kitomis kruopomis, turi daugiausia kalorijų (345 kcal/100 g). Avižinės kruopos turi vitaminų B1, B2, PP, C, daug mineralinių medžiagų (kalio, kalcio, magnio, fosforo, geležies). Avižinių kruopų nuoviras labai gleivingas ir tinka pačioms griežčiausioms dietoms sergant virškinimo trakto ligomis. Įrodyta, kad avižinės kruopos puikiai sugeba mobilizuoti ir pašalinti iš organizmo šviną. Ne be reikalo avižinės košės labai paplitusios, o daugelyje šalių jos yra tradicinis pusryčių valgis. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
EKOTomass Paskelbta Vasario 23, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 23, 2010 aviža turi riebalų ir labai daug ląstelienos . Bet maistinigumas prastas nes daugiau nei 60 procentų sudaro lukštai o tai jai pakeitus belukstem avizom? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
greitail Paskelbta Vasario 23, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 23, 2010 apie tokias zotechniko zinynas nieko nezino Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
EKOTomass Paskelbta Vasario 23, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 23, 2010 o tas zinynas ne 1990m leidimo? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
greitail Paskelbta Vasario 23, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 23, 2010 oi ne kokiu 60 tuju Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
EKOTomass Paskelbta Vasario 23, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 23, 2010 is kur tokiu literaturu dar turi. nu nekrypstam nuo temos nes modai tuoj bana duos Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
cervus7 Paskelbta Vasario 23, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 23, 2010 Viskas, įkalbėjot lekiu į parduotuvę avižinių dribsnių jei toks gėris Jei rimčiau, tai girdėjau, man vienas pašarų tyrimo srityje kompepetingas žmogus sakė, jog avižose yra amino rūgšties avenino, kurio nėra miežiuose, nors miežiai gan panašūs savo chemine sudėtini į avižas. Avižas dėl dar kažkokių vertingų savybių geriau šerti pakaitiniam/veisliniam prieaugliui, nei penimiems mėsai gyvuliams. Pastariesiems geriau duoti miežius. Ir dar, gar ir ne į temą, bet jos netinka kiaulėms į penėjimo pabaigą, nes prastėja lašinių kokybė. Jose yra nesočiųjų riebalų rūgščių, kurios pereina į kiaulių lašinius ir dėl to lašinių lydymosi temperatūra patampa žemesnė (rūkyti lašiniai prasčiau laikosi), nei tų kiaulių, kurioms nebuvo duota avižų. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti