Jump to content

Recommended Posts

• po 3 savaičių...
  • po 3 savaičių...
Paskelbta
On 2018-04-24 at 19:38, jaunasis21 pranešimas:

Miegok dar žiemos miegu, tuoj pjausim..

jei jus ponas miegate tai nereiskia kad kiti ir miega, as uzdaviau paprasciausia klausima,o atsako smaiksciai.

• po 2 savaičių...
Paskelbta
prieš 42 minutes , jaunasis21 pranešimas:

Pasiligoje mieziai.. nepadejo ir du purskimai nuo ligu :/

5336CD7A-17D0-4219-A046-A28D885F124A.jpeg

Ka naudojai nuo ligu? Pas mane irgi panasus vaizdas, as karta purskiau ant veliavinio lapo nors tuo metu tu ligu labai mazai buvo, o dabar kaip dave

Paskelbta
prieš 28 minutes , Mantas2342 pranešimas:

Oho stipriai čia tavo užpuolę.

O ka dabar jau padarysi?:/ ir stipriai gave blemba, amistar xtra du kartus po 0,5l , maredo du kartus po 0,5l . Cia gal del sausros dar labiau ima. Na bet paselis super tankus, tas irgi turi ytakos gal. 

Paskelbta

kiek segmentų varpos ? Kas platina? aš ir galvoju pirkt kitiem metam paprastą kokią linijinę tik nežinau dar kokia geresnė, ba tie hibridai tai brangūs ir atsėliuot nelabai galima. Rapsai sėsis po miežių ?

Paskelbta
prieš 34 minutes , Mantas2342 pranešimas:

kiek segmentų varpos ? Kas platina? aš ir galvoju pirkt kitiem metam paprastą kokią linijinę tik nežinau dar kokia geresnė, ba tie hibridai tai brangūs ir atsėliuot nelabai galima. Rapsai sėsis po miežių ?

Pirkom tada is stonkuvienes ymones sakiu raj. Apie 6 segmentai, ir 6 eiles(ne dvi). Abejoju ar kas dar platina juos ... butent, labai geras priesselis rapsui, speji puikiai dirvas paruost. 

Paskelbta
prieš 10 minutes , jaunasis21 pranešimas:

Pirkom tada is stonkuvienes ymones sakiu raj. Apie 6 segmentai, ir 6 eiles(ne dvi). Abejoju ar kas dar platina juos ... butent, labai geras priesselis rapsui, speji puikiai dirvas paruost. 

Kiek kilogramų į hektarą norma sėji?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...