Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 393
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

Paskelbta
Tureciau paimti grizes apie 10h uztekt ir T-40 bet 80pigiau kainuoja man svarbiausia zemes kuo daugiau pasiimti tai vat viriukai kolukio dar nedarisiu bus veliau kaip issiplesiu :lol:
tai tu turi ta t 40?
Paskelbta

Nieka dar neturiu reikia pirma kainas suzinot ir tada vaziuoti pirkti nes as tai ne lietuvoje dabar uki uzregistruot nu karoc kruva reikalu manes dar laukia kol kart viriukai su jumis i ta suda atsistosiu :eusa-think:

Paskelbta
Nieka dar neturiu reikia pirma kainas suzinot ir tada vaziuoti pirkti nes as tai ne lietuvoje dabar uki uzregistruot nu karoc kruva reikalu manes dar laukia kol kart viriukai su jumis i ta suda atsistosiu :eusa-think:

pradziai tikrai geriau mtz 80 negu t 40 10h tai net kombaino nereikia uzteks tau ir mtz

Paskelbta
Nu man taip irgi atroda as tai mesiniais uzsiimsiu kombaino tai tikrai nereiks :eusa-hand: tik zinai ta vis pradzia popierei su tais velniais kariaut :icon-evil:

kai rasi kokia dominacia technika idek linka cia mes padesim sugalvoti ar tau apsimokes :icon-wink:

Paskelbta

Nu tai kad taip ir ira kur palisti po ruskiu ka ten pasukti ir kiek pasukti jau man daug maz aisku gerai kaip ira dar su kuo apie rusiska tehnika pasneket nes ji kaip buvo taip ir bus gal matete kaip Putinas po gamiklas vazinejo ir pi..di dave surikeves visus del kokibes

Paskelbta
Maciau laida per diskavery tai ir tankai rusu sudas palyginus su amerikonų.Net gruzinai du ar tris lektuvus juk numušė.

o vat cia diskavery neteisus. atimam is amerikonu sviedinius su panaudoto urano serdimi, ir paprastas T 72 taps kietu riesuteliu. imam T 90. tai vienintelis tankas, galintis per vamzdi saudyt raketomis, ir sunaikint taikini is 8km atstumo. nors tas pats diskaveris ir amerikieciai sako, kad tai pasenes tankas, deja, klausimas, kas butu ju Abramsui susidurus musio lauke....

o kalnuotoj vietovej, numust lektuvus, ne problema, nes skraido zemai...

rusiska ginkluote nebutu perkama tokiais kiekiais, jei butu prasta...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...