Jump to content

ar yra parama bitininkystei?


gintrs

Recommended Posts

Bent taisyklėse tai rašo, kad parama negali būti skiriama investicijoms į bitininkystės, vaisių ir daržovių sektorius, jei tokia pat parama gali būti skiriama iš kitų fondų. Iš to bent aš suprantu, kad galima, jei negaunat paramos iš kitur. Nes JŪ paraiškoje yra klausimas "Ar esate pasinaudojęs parama iš kitų fondų bitininkystės, vaisių ar daržovių sektoriui ? Jei taip, nurodyti, kokios tai buvo investicijos ?" Matyt galima gauti iš kitur.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 9 mėnesių...

2008–2010 m. parama Lietuvos bitininkystės sektoriui teikiama pagal Paramos Lietuvos bitininkystės sektoriui 2008–2010 metų programą, patvirtintą Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2007 m. spalio 16 d. įsakymu Nr. 3D-457 (Žin., 2007, Nr. 108-4437). Šios programos bendrasis tikslas – pagerinti bitininkystės produktų gamybos ir pardavimo sąlygas Lietuvoje bei padidinti medingųjų augalų derlingumą ir produkcijos kokybę remiant pavienius bitininkus, jų grupes ir sąlygų tenkinti bendrus bitininkų poreikius šalies mastu sudarymą.

http://www.nma.lt/index.php?943182521

jei dar kam įdomu :icon-rolleyes:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Pratęstas paraiškų pagal Paramos Lietuvos bitininkystės sektoriui priemones pateikimo terminas

Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2010 m. vasario 8 d. įsakymu Nr. 3D-84 pratęstas paraiškų pagal Paramos Lietuvos bitininkystės sektoriui priemones pateikimo terminas. Paraiškas iki 2010 m. kovo 10 d. (įskaitytinai) galima pateikti Nacionalinės mokėjimo agentūros prie Žemės ūkio ministerijos Kontrolės departamento teritoriniams skyriams (toliau – Agentūros teritoriniai skyriai), atsiųsti Agentūros teritoriniams skyriams paštu registruotu laišku arba įteikti per pašto kurjerį. Daugiau informacijos galima rasti skiltyje PARAMA BITININKYSTĖS SEKTORIUI.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 metų...

Nuo lapkričio 11 d. iki gruodžio 13 d. yra renkamos paraiškos paramai gauti bitininkystės sektoriui. Pagal šią priemonę yra finansuojama 100 proc. patirtų išlaidų ir parama mokama avansu, tai reiškia, kad pirma gaunate paramą, o tik po to galite įsigyti daiktus, kuriuos esate suplanavę. Pagal šią priemonę galima įsigyti: visą reikalingą bitininkavimui įrangą, pvz. avilius, medsukį, vaško lydytuvą, auto priekabą, medaus fasavimo įrangą, trimerį žolei pjauti, galima paramą naudoti statybos ar infrastruktūros darbams ir kitoms investicijoms).

Tikrai verta dėmesio parama vidutinio dydžio bitynui.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...