Jump to content

Bulvių kasimo kombainai


bulvenojus

Recommended Posts

grime neblogi nors pabandyti dar neteko .tavo vietoje i grime ir tesidairyciau .nes ekengardasar kokiu jis pavadinimu (zalias) ne vienas ukininkas sake tik nepirk nes daug bulviu barsto.patys naudojam dabar bus 3 sezonas ana .jokiu gedimu nebuvo neskaitant ant apziuros stalo subyrejusiu guoliu .o patc koki kieki bulviu augini? kokias veisles? :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

tai tada dar giliau pakapstom. kas ten per bedos IMace lyginant su GRime? nes kiek ziurejau tai komplektacijos gana panasios o kaina tai IMaco mazesne ir kaip "dziedas" sako našesnis

na reikalu turejau su imacu pries 3metus todel galiu pasakyti i ka atkreipt dėmesi gal pasikeitė kas.1-pirminio transporterio perdideli tarpai todel gan geras bulves barsto (ten ideti tokie i tarpus lenkti tai pro ten ypac birėdavo) 2- hidrovarikliai ant kietu jungciu su asimis (luzdavo jungtis), 3 - del sio biski abejoju ar esu teisus kad komb. o ne trakt kaltas bet manau kad komb. gaza padavus pilna iskelia kasimo pati aparata todel kasdavom 1300-1500 aps/min italas aiskino kad srautas hidr perdidelis idejom srauto reguliatoriu sumazinom visvien taspats, 4-valdimo pultas griozdas ir nepatogus,5-jei gerai atsimenu nera išprincipo pirmojo transporterio kratimo funkcijos. Na pliusas kaip minejau nasumas (platesni transporteriai) ir gan patogus priėjimas prie roliku kai juos reikia pakeisti. Siaip patarciau pasidometi netik kombaino kainomis bet ir tokiu daliu kaip transporteriai, rolikai,noragai ir t.t. nes jei su vienu kombainu nukast 50ha tai vos ne puse ju pakeist reikia... jei noragu nepagausi tai transporteri pirmas geriausiu atveju100ha..

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...
  • po 4 savaičių...
  • po 4 mėnesių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...