dr.jonas Paskelbta Balandžio 2, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 2, 2009 Sveikuciai nurodykit bent miestus is kur esat (pageidautina ir prie avataro), jei nenurodot savo pasto ar tel. numerio nes sunku bendraut juk is artimesniu miestu ir kaimeliu galetu ir susibekt .Mes zemaitijoj susibegam Plungiskiai,Telsiskiai ir Klaipedos puse. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
tomeliss Paskelbta Balandžio 2, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 2, 2009 Sveiki, as nuo Kauno. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mindaugenis Paskelbta Balandžio 5, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 5, 2009 Sveiki,as taipat noreciau prisijunkti,esu is Kauno raj. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
tomeliss Paskelbta Balandžio 6, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 6, 2009 Sveiki,as taipat noreciau prisijunkti,esu is Kauno raj. Mindaugeni, is kurios kauno raj. vietos esi. Ka gero siuo metu augini? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mindaugenis Paskelbta Balandžio 6, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 6, 2009 Esu is Zapyskio Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
nierkac Paskelbta Balandžio 7, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 7, 2009 as ir esu is kauno raj Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kristinam Paskelbta Balandžio 14, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 14, 2009 Gal butu is Pasvalio, Birzu ar Panevezio pusiu triusiu augintoju??????? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ramshis Paskelbta Gegužės 25, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 25, 2009 esu is silales, dabar turiu 2triusiukus 1 patinas N.zelandijos o patele berods mišrūnė.noriu poros savaiciu begyje padidinti savo uki. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vynova Paskelbta Birželio 4, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 4, 2009 Laikau kalifornijos triušius Kauno raj. Šakių kryptis, prie Altoniškių kaimo. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ramshis Paskelbta Liepos 12, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 12, 2009 nenorejau naujos temos uzvesti,bet manau,kad cia gera vieta. butu idomu suzinoti kas kiek triusiu laiko ir kokiu veisliu.gal kas kokiu idomesniu veisliu turite. turiu siuo metu 21negrynaveisli triusi.avinai maisyti su flandrais ir zelandai maisyti su kalifornios Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
nierkac Paskelbta Liepos 18, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 18, 2009 nenorejau naujos temos uzvesti,bet manau,kad cia gera vieta.butu idomu suzinoti kas kiek triusiu laiko ir kokiu veisliu.gal kas kokiu idomesniu veisliu turite. turiu siuo metu 21negrynaveisli triusi.avinai maisyti su flandrais ir zelandai maisyti su kalifornios tai ir neblogai as tik grynaveislius veisiu 11 ir kalifornai,10 zelandu,23 avinai ir 2 flandrai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
buzas Paskelbta Rugsėjo 15, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 15, 2009 sweiki as esu is suvalkijos. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
makleris23 Paskelbta Spalio 10, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 10, 2009 sveiki as is aukstaitijos,Kupiskio miesto. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Arthur Paskelbta Vasario 12, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 12, 2010 Esu is Radviliskio Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Linas KLP Paskelbta Vasario 18, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 18, 2010 Sveiki, esu nuo Klaipedos. Pradedantysis triusininkas, jei ka tai smarkiai nedauzykit jei ka ne taip paklausiu. Dr.Jonai, ar butu galima pas tave ukyje apsilankyti, kaip suprantu is cia esanciu tu esi artimiausiai, turiu daug klausimu del triusiu auginimo, skolingas savaime suprantama neliksiu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vitalius Paskelbta Kovo 5, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 5, 2010 laba kolegos triusininkai. as is marijampoles raj. pradedantysis esu (1metai) laikai N.zelandus baltus, kalifornus, reksus, ir japonu. butu idomu su netaoli esanciais triusininkais pabendrauti ir pasisemti patirties Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
nierkac Paskelbta Kovo 6, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 6, 2010 o as esu is kauno raj,,siuo metu veisiu zelandus,kalifornus ir prancuzu avinus Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
eimantasbagde Paskelbta Kovo 9, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 9, 2010 Sveiki, esu is Marijampoles raj. auginu N.Zelandu baltuosius,kalifornus ir prancuzu avinus. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
rassa Paskelbta Kovo 14, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 14, 2010 Sveiki.As is Dusetu ir Rokiskio raj Kaip kam patogiau.Esu pradedancioji,uzsikretusi nuo senelio situo "dziaugsmu" Siuo metu auginu flandrus ir prancuzu avinukus.Na ,dar yra viena kita patele misrune,kurias manau panaudosiu selekcijai Jei sitam kraste kas turit parduoti viena kita patele,rasykit. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
robertas 41 Paskelbta Kovo 20, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 20, 2010 Ukmerges raj.:kalifornijos triusiai,baltas bulterjeras,taksu misrunas,sibirinis katinas,2000 karosu,keleta karpiu ir amuru tvenkinyje ir daug daug uodu bei musiu aplink namus Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kestutiss Paskelbta Gegužės 19, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 19, 2010 Vilniaus apskritis. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
tigra20 Paskelbta Birželio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 2, 2010 sveiki visi as esu is kedainiu mano emeil [email protected] auginu triusius Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Renatka Paskelbta Birželio 6, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 6, 2010 Vilniaus raj. Mickunai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ceukas Paskelbta Birželio 11, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 11, 2010 radwiliskis draugas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Bikaura Paskelbta Birželio 13, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 13, 2010 Sveiki....Ignalina Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti