Jump to content

rassa

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie rassa

  • Gimtadienis 04/13/1978

rassa pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Tikiu O Jūs kokias ožkas laikote?Ar daug pienuko duoda?
  2. Norėčiau mažiausiai 3 litrų.Žinoma kuo daugiau,tuo geriau.Dabar turime jauną ožkytę,bet ji dar nemelžiama.Tikiuosi rasti jai gera kavalieriu O vasarą labai nesekmingai buvome nusipirke ožką Teko ją papjauti.
  3. Labas visiems Gal kas turit parduoti ožką ar ožkytę Zarasų raj?Pati esu iš Dusetų,tad ir ieškau kur aplinkui.
  4. rassa

    Triušių auginimas

    na pabandykite ideti ta patina i kito patino narva,tegu pasijodo.Suzinos tada ka reikia daryti su patele. juokas,juokais,bet man taip buvo,kai zmogus atnese vietoj pateles kergti patina.. Siandien vel bandziau suleist triusius, bet vel tas pats, patinas sokineja aplink patele, uosto ja, mizt pradeda po visa narva, bet ne daugiau. paziurejau - tikrai patinas. Kame reikalas. Siandien jam sukako 7 men. Palik keliom dienom,kad apsiprastu.Ir reikia patele pas patina ileisti,o ne atvirksciai.Mes vienakart atsivezem patina pasisveciuoti,tai nei viena patele neatsivede
  5. rassa

    Triušių auginimas

    tai dar karteli perskaityk, galbut kanors ne taip supratai. Nes kaip gi gali but vienoi vietoi parasyta kad tinkama mitybai, o kitoi, netinkama. Na kaskas cia ne taip. Dar pasitikslinkit del visa ko . O seip tai as nebandziau duoti, bet manau kad nieko neatsitiktu jei ir suvalgytu. As ivairiu saku su lapais duodavau,ir labai megdavo. Taigi vat,kad perskaiciau daugybe kartu ir net pasibraukiau ta vieta.Galiu pacituoti"Tinka liepu,sermuksniu,drebuliu,tuopu,lazdynu,uosiu,avieciu,serbentu sakeles ir lapai...",o po keliu sakiniu jau raso"Triusiu mitybai netinka putinu,sunobeliu,avieciu,pupmedziu,geltonuju akaciju ir taip toliau sakeles ir lapai"(43pusl.).
  6. rassa

    Triušių auginimas

    Gal kas esate dave triusiams avieciu stiebu su lapais?Sitos laimes turiu daug,taciau Gaidziunienes''Triusiai''vienoj vietoj raso,kad tinkama mitybai,o kitoj pastraipoj kad nuodinga.Tai dabar ir net nezinau kaip cia is tikruju yra
  7. rassa

    Aviu augintojai

    Pasidomekite pernai musu rajone Antaliepteje buvo pagal si projekta padalinta zmonems po keleta aveliu. Jums butu tikrai netoli atsivezti jei iseitu sudalyvauti ir gauti is ten. Aciu uz informacija.Tik neseniai apsigyvenom Dusetose,tai bandysim ieskoti O gal zinot i ka kreiptis?
  8. rassa

    Aviu augintojai

    Sveiki.Tai gak zinot ar yra Rokiskio raj.tokia bendruomene,kuri dovanoja avis?
  9. rassa

    Avininkystė.

    Sveiki.Gal kas turesit apie geguze parduoti sufolku,merinosu,sarole ar kitu avyciu?Gali buti ir kitos veisles
  10. Sveiki.As is Dusetu ir Rokiskio raj Kaip kam patogiau.Esu pradedancioji,uzsikretusi nuo senelio situo "dziaugsmu" Siuo metu auginu flandrus ir prancuzu avinukus.Na ,dar yra viena kita patele misrune,kurias manau panaudosiu selekcijai Jei sitam kraste kas turit parduoti viena kita patele,rasykit.
  11. rassa

    Triušių auginimas

    Sveiki.As tam kraste domiuosi triusiu auginimu ir pagaliau isigijau dvieju veisliu triusiu.Po tris pateles ir patinuka. Flandrus ir prancuzu avinus.Pirkau Kaune ir laukiau triusiuku beveik tris menesius,nes paklausa nemaza. Gal kas parduoda patele,jau tinkama kergti?
  12. rassa

    Kas turi uogynu ar sodu ?

    Na turiu ir as siek tiek augalu:200 vynmedziu,daugiau,kaip puse hektaro avieciu ir gal 10 aru braskiu.Gal kas gali patarti kokius supirkejus uogu?
×
×
  • Create New...