Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 12 minutes , Mantas2342 pranešimas:

su vėžėm ir aš prašoviau, pasidariau 12m , o purkštuvą nupirkau 24m tai ant žieminių dar vargstu su mažiuku, nesinorėjo naujų vėžių pjaut :D , bet nieko jau daugiau nei pusė purškimų padaryta, atvargsiu :D

nesusilanksto į 12? esu taip purskes, aplink su 12, paskui  į kas antrą :)

Paskelbta
prieš 9 minutes , manttys pranešimas:

nesusilanksto į 12? esu taip purskes, aplink su 12, paskui  į kas antrą :)

Beveik kaip ir išsilanksto , tiesiai sunku pagaut , kad būtų, galvoju gal reiks į kviečius lėkt , o rapse tiek to, nemalsiu.

Paskelbta
prieš 10 minutes , Robertas08 pranešimas:

Be reikalo vargsti,tai aplink lauką naujas vėžes išsimini o po to į kas antras,aš ir taip šįmet darau.:D

Buvo ir man tokia mintis, bet  reiks gal vis gi paskutinius purškimus taip atlikt :D

Paskelbta
prieš 3 minutes , Mantas2342 pranešimas:

Buvo ir man tokia mintis, bet  reiks gal vis gi paskutinius purškimus taip atlikt :D

paskui sakysi nafik as taip nedariau nuo pirmos dienos :D

Paskelbta
prieš 4 minutes , Mantas2342 pranešimas:

Nu laiko ir kuro tai ryškiai susitaupo žinok ir kažkiek derliaus perėjus  nuo 12 ant 24m :D

Paskelbta
Prieš 3 valandas, manttys pranešimas:

turiu ir geresnių.. sėta su sumo, rugsėjo 20, vėžių nėra, nes planuotas purkštuvas 28 m, kol parama pastrigus, pasilikau sau atsitraukimo variantą ir tiesiog susimyniau. nors važiuota 3 kart, nelabai matosi :) žalčiai greit atsikelia20220508_182403.thumb.jpg.54237b6c1f33118bf753945d9b136d11.jpg20220508_201427.thumb.jpg.f34a21b56785f485c80823a89b734429.jpg

O kaip rapsas atrodo po “Sumo”?

Paskelbta
Prieš 7 valandas, manttys pranešimas:

0.5 ccc + 0.2 modus + 0.6 leader cereals mikrų (Varis (Cu) – 82 g/l, manganas (Mn) – 300 g/l, cinkas (Zn) – 190 g/l) + Granstar 20 g + Tomahawk 0.6 l

Pasėlis prieš purskimą atrodė gana neblogai:

20220508_170601.thumb.jpg.f2e3029725e1d9e81b4f92cc546eb51d.jpg

Kokia veisle? 

Paskelbta
Prieš 7 valandas, manttys pranešimas:

0.5 ccc + 0.2 modus + 0.6 leader cereals mikrų (Varis (Cu) – 82 g/l, manganas (Mn) – 300 g/l, cinkas (Zn) – 190 g/l) + Granstar 20 g + Tomahawk 0.6 l

Pasėlis prieš purskimą atrodė gana neblogai:

20220508_170601.thumb.jpg.f2e3029725e1d9e81b4f92cc546eb51d.jpg

Na tikrai stiprus mixas, įmesk kaip atrodys po savaites

Paskelbta

Kai vėjai nurims purkšiu fungicidą kartu su augomo reguliatorium ir mirais.

prieš 7 minutes , anddam pranešimas:

Nuo ligų dedat jau kažką prie pavasarinio herbicido? Ar geriau purkšti atskirai jį su antrum augimo reguliatorium?

Paskelbta
prieš 11 minutes , pukotukas pranešimas:

Sakykit  kokes pirkti trasas per lapus kad būtų kažkoke nauda. Nes kai nueini pirkti ten siūlo visokio š bet klausimas ar yra nauda. Tai va nesinori pinigų išleisti vėjais 

Nieko kito ir nesitikėk, pats atsakiai, kad visoks Š jie...Nėra kažkokios stebuklingos panacėjos apie kuria tik išrinktieji žinotu.

Paskelbta
Prieš 1 valandų, pukotukas pranešimas:

Sakykit  kokes pirkti trasas per lapus kad būtų kažkoke nauda. Nes kai nueini pirkti ten siūlo visokio š bet klausimas ar yra nauda. Tai va nesinori pinigų išleisti vėjais 

Karbamidas*a.sulfatas

Paskelbta
On 2022-05-10 at 06:52, Deivis81 pranešimas:

Vakar purskiau kviecius herbicidais Avoxa ir Elegant sende ryte salna ka manot labai stresuos

Tai va kolegos nuotrauku nepadariau bet po salnos mazdaug kaip Roberto 08 atrodo virsuneles pagelte ypac kur kampuose silpnesni ziuresiu kas bus toliau

Paskelbta
prieš 2 minutes , Deivis81 pranešimas:

Tai va kolegos nuotrauku nepadariau bet po salnos mazdaug kaip Roberto 08 atrodo virsuneles pagelte ypac kur kampuose silpnesni ziuresiu kas bus toliau

Galiu nuramint,šiai dienai praktiškai nesimato,kad būt pastresavę:)

Paskelbta
prieš 1 minutę , Robertas08 pranešimas:

Galiu nuramint,šiai dienai praktiškai nesimato,kad būt pastresavę:)

Aciu paguodei po pranasaujamu lietu bandysiu mikrikais ir damesiu 5 kg karbamido tegu stojasi

Paskelbta
prieš 2 minutes , Deivis81 pranešimas:

Aciu paguodei po pranasaujamu lietu bandysiu mikrikais ir damesiu 5 kg karbamido tegu stojasi

Atidaviau likusį azotą,laukiam lietaus. O tie mikrikai nežinau,jei nesieki 8t klausimas ar verta investuot.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...