Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 13 minutes , Remse pranešimas:

Tiek po Viliaus, tiek po Gintaro foto sunku patiketi, kad Lietuvoje sausra... 

Kolega jei butumei atidžiau paskaites kur ne priesmėlis žemė. O kur lengva ir pas mane išdegę yra. Tiesa taikoma technologija ir duoda pliusu

Paskelbta
prieš 11 minutes , Egk100 pranešimas:

Tai kažin kokia ta žala ir kada ta riba,kad juos jau laikas naikinti?

nu tai grūdas bus susitraukęs, kai jau yra ant varpų jų pakankamai tai manau tikrai reikia purkšt :D, ten jei vienas kitas tai gal dar ir ne.

Paskelbta
prieš 26 minutes , Mantas2342 pranešimas:

nu tai grūdas bus susitraukęs, kai jau yra ant varpų jų pakankamai tai manau tikrai reikia purkšt :D, ten jei vienas kitas tai gal dar ir ne.

kur ne kur yra vienas kitas,bet kad baisiai pilna varpa kol kas dar nėra tai ir galvoju kada ta žalingumo riba...

Paskelbta
Prieš 1 valandą, Vilius pranešimas:

Kolega jei butumei atidžiau paskaites kur ne priesmėlis žemė. O kur lengva ir pas mane išdegę yra. Tiesa taikoma technologija ir duoda pliusu

Kur tikra sausra, tai ir sunkioj zemej jau viskas baigia isdegt...

Paskelbta

Balitus visai neblogai siai dienai,sekla sertifikuota seta po zirniu ir dabar matosi (nuotraukoj nelabai)kad pavieniui yra per sprindi didesni kvieciai tai cia butu prisimaise kitos veisles ar kazkas kitko?

20180615_181207.jpg

Paskelbta
prieš valandą, ceck pranešimas:

Šiandien lekiau pro Kalvarija tai kombainai eis po kokiu 2 sav. vaizdas tragiskas nuo Majamio puses y Vilkaviškio normaliai,nuo Majamio į Prienų puse žiauru

As send vazevau nuo pilviskiu iki klaipedos, maciau tik kelis laukus prastus visumo neblogai tiek zieminiai tiek vasariniai. Neapsisoviau jog sem sezonui zieminiai mano uky sudaro 85%

Paskelbta
Prieš 10 valandų, jaunasis21 pranešimas:

Ar yra sejusiu Hylux hibridiniu z.kvieciu? Pasidalinkit , kaip atrodo. 

Pa mane  paseta, bet nera ka fotkinti. Padaryta nmz mano klaidu, bet tikrai nieko iskirtinio is tu kvieciu. Prastesneje  zemeje skagen geriau  auga.

Paskelbta
Prieš 9 valandų, Amber pranešimas:

As send vazevau nuo pilviskiu iki klaipedos, maciau tik kelis laukus prastus visumo neblogai tiek zieminiai tiek vasariniai. Neapsisoviau jog sem sezonui zieminiai mano uky sudaro 85%

Tikra paseliu įvairovė...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...