Jump to content

Peleckas

Nariai
  • Pranešimai

    120
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Peleckas paskelbtas turinys

  1. Stai trys paskaiciavimai ,,Agro koncerno” knygos. Intensyvios, taupios ir ekonomiskos technologijos. Kainos susumuotis tik purskimu cia, be tresimu. P.S. Atsiprasau uz verstas foto. Visaip fotografavau ir varciau, bet nepavyko, kelia taip tik.
  2. Dėja taip. Aš rimtai. Miežiuose gano jau. Viena nupjovė rugius jau pries 1,5 savaitės nes jie pasidavė ir susuko rulonus.
  3. Alytaus rajone, bent jau gyvuliams ganyklu netruksta - jau gano zmones mieziuose, toliau vasariniuose kvieciuose eis. Lietaus nebuvo tikro 2 menesiai. Kelis kart krapino, bet net rasa to nepavadinsi.
  4. Peleckas

    žiemkenčių buklė

    Labai gražūs pas kolegas pasėliai, džiugu akiai matyti tokius. Baltas pavydas!
  5. Peleckas

    GEDIMAI

    Tiesiog daug kartu javus maitinai mazomis trasu normomis. Norejai tiksliai atiduoti be jokiu ,,nugaravimu”
  6. Peleckas

    Zymeto Kuro Kaina

    Degalineje maciau po 0.74 jau. Stipriai palyginus su pernai metais brangsta darbas. Pernai pirkau kada buna maziausia kaina birzelio menesi tai po 0,456 10 tonu buvo. Tai vien ant mano turimas limitas man pabrango virs 4000€.
  7. Peleckas

    Zymeto Kuro Kaina

    Naftrus siandien 0.69 3kubai
  8. Juk vien parasyta skelbime ,,priekine hidraulika”, o as jos nematau
  9. Kokiam rajone jau iseina arti? Nes man iki tokio dalyko begalo toli dar.
  10. Seja zmones su tais magnumais ir labai gerai. Cia problemos as neizvelgiu. Jeigu bus geriau gretimas ukis seja su 4 rapidu ir Magnumu 225, dubliai svoriai. As pats seju su kazkur 9,5 -10 tonu ir be dubliu tik padangos prieki 600, gale 710.
  11. Atrodys ne juokingai pie 310ag, o dirbsi nasiai ir ramiai. Kaip su vaderstad konsultantu pernai per paroda jis ir sake visiem: ,,nenorekit su lengvai ir pagal brosiura 140ag dirbti, reikia sunkiu galingu traktoriu. Toks kaip magnumas yra pats tas traktorius rapidui”
  12. Bandziau isemes su presu, geriau ir paprasciau autogenu sulenkta pamatai, ant lauko pora valandu ir vel tvarkoje
  13. As tai vietoj tiesinau juos, pakaitinus su autogenu ir znyplemis pasidarytomis suemus.
  14. Na as dabar ieskausi sau diskinio skutiko, tai tik 4 metru pakabinamo. Zeme visokia pas mane ir kalnuota. Kabinsiu prie 230ag, geriau siauriau, bet dirbsiu ir idirbsiu kaip noriu ir kaip reikia.
  15. Na man CLAAS AXION 850 su 5x5 lengvoje zemeje ima 13-15 litru/h., o sunkesneje 15-18 litru/h. Bet tas traktorius ta pluga nesa ir nelabai jaucia. Pagal mane irgi - galia duoda ekonomijos, ne is paskutiniu pesa ta pluga. Niekada netenka del galios trukumo mazinti man begio. Zinoma zemes nuo lengvu iki vidutiniu, o plugas buna statomas ant 45 cm uzgriebio, nes graziau man aria ir isplatinus virs 50 kartais buna sunku apversti(kadangi be atminties plugas)
  16. Siuo metu jame 4500mth. Pats prasukau netoli 2000mth, nes pirktas ne naujas
  17. Tai naujesnis automatiskai progresas, ten foto mano traktoriaus. Patogumu tikrai negaliu skustis, cebis ir elektra? Nebuvo jokiu bedu. Aplamai dirba kantriai ir tvarkingai.
  18. Cia bus tada tiesiog tusciam traktoriuje ilipta. Taspats 850 cia
  19. Stipriai pucia tepala? Kokia galvute pirkai? Indiska ar Rusiska(tik nezinau kiek dar ten buna rusiska ji)
  20. Ir tai nesideda kur su hermetiku, nes tada lipa ant gilzes bortu. Dedasi tik tai paprastai, popieriniai.
  21. As tuos ziedus visada dedu. Tefloniniai ziedai.
  22. As visa laika dedavau ta su hermetiku. Si karta bandysiu ir metaline. Siuo metu dedu. Gilze kaip pakritus tai kas metai ta su hermetiku prapusdavo. Paskutini karta uz menesio prapute. Pandysiu ta dabar metaline, sukeliau gilze kita dar biski. Ziema planas perdeti i kita bloka viska. Pas mane koki 8 metai su turbina.
  23. Pas mane pigiausia kur su hermetikais apvedziota, tarp cilindru metalai sudeti. Atrodo rimciausiai tai kainuoja 3,5-5€. Vis dedavau ja nes rimciau atrodo. Mastau deti bandyti ta su metalu, kadangi gilze pasedus apie 0,4 mm. Reikia menesui dar traktoriaus, pagrinde su frontaliniu dirba tai gal atlaikis.. noretus nuomones kas dar dejo ta metaline. Nes dviprasmiskai man ji atrodo
  24. Nekyla rankos kol dar darbu yra viska krauti i kita bloka. Gal kas bandet metaline tarpine po galvute? Kur is abieju pusiu metalas. Visa laika dedu tarpines su purskiamu variu. Ziema uzsiimti jau rimtai. Nes po viena puse kaip padejau senos tarpines, tai gilzes sijona atitrukde. Tad noriu nuomones apie metalizuotas tarpines, kaip jos?
  25. Turiu problema su D240varikliu. Pasedus gilze variklio, praputinejo tarpines. Pakeliau gilze (po ja senos tarpines padejau) ir iskart sudejus ta gilze matosi gavo itempima toki koks butu tarsi neisvalytas griovelis ir truko. Patarti galite gal kita buda kaip ispresti sita beda? Nes jau ne pirmas kartas, kad jis trukdo gilzes. Faktas tas, kad blokas turi broko. Bet dabar dar nekyla rankos viso variklio perdeti i kita bloka. Gal kaip nors gudriau dar galima ,,pakelti" gilze be istirizinio itempimo apacioje
×
×
  • Create New...