Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta

Tai kad registracija iki bbch 29 tai kokius bamblius jus trumpinsit,jei ant antro bamblio purski tai tavo apacia jau silpna lieka, o krumijamasis pasibaige seniai. Gerai jei iki 5 t potencialas ir zemauges veisles.kazkokius stebuklus isradinejat, o vaatzum.lt viskas surasyta, jei kas iesko atsakymu cia, tai auksciau nurodytam tinklalapi bus peno studijoms.

Paskelbta

Tai kad registracija iki bbch 29 tai kokius bamblius jus trumpinsit,jei ant antro bamblio purski tai tavo apacia jau silpna lieka, o krumijamasis pasibaige seniai. Gerai jei iki 5 t potencialas ir zemauges veisles.kazkokius stebuklus isradinejat, o vaatzum.lt viskas surasyta, jei kas iesko atsakymu cia, tai auksciau nurodytam tinklalapi bus peno studijoms.

Bent jau pas mane krūmijimasis dar nepasibaigęs, nežinau kaip pas kitus,bet kai kuriuose jau prie galo krūmijimosi.

Paskelbta

pas mane irgi krumijimasis dar nesibaiges, letai atsigaudinejau po apsalimu, ir orai dar vesus gerai ,kad bent palijo suaktyvins augima. ka prie cikocelio maisot daugiau del krumijimosi, nes pas mane isretejimas nemazas.

Paskelbta

pas mane irgi krumijimasis dar nesibaiges, letai atsigaudinejau po apsalimu, ir orai dar vesus gerai ,kad bent palijo suaktyvins augima. ka prie cikocelio maisot daugiau del krumijimosi, nes pas mane isretejimas nemazas.

Karbamida ir kuo greiciau purkst
Paskelbta

Manu nieko neatsitiks aš ir panašiai darysiu tik ,kad va cykoceliui reikia 10 lapsnių paros temperatūros , tai nežinau reiks dairytis šilumos :D

As nelauksiu jau, ryt startuoju su ccc.

Nes su seja prades dubliuotis

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...