Jump to content

PAŽINTYS (ieškau draugės su rinktuvine priekaba)

Recommended Posts

Paskelbta

O gal aš buvau slaptas pirkėjas :D .Kagi vien dėl Taves dar kartą paskambinsiu ,nors tuo reikalu jeigu jūsų vadybininkų nedomina galima ir į kitą firmą kreiptis. :icon-rolleyes:

Paskelbta
esme tame, kad per diena as sulaukiu ne vieno skambucio is nepazystamu nr, tai viskas susipainiojo ir nezinau kuris tas jo nr. jei buciau uzfiksavus is kart, tai jau ryt 8 ryte sulauktu skambucio :)

Nereikia 8 ryte,gal aš dar miegu. :icon-wink:

Paskelbta
ner cia ko miegot ilgai :D as nemiegu, tai ir kiti tegu nemiega :icon-twisted:

Priminei kai buvom jaunesni su draugais per tusofke kokia 4 val ryto paskambindavom tiem kuriu nera ir topinis klausimelis kaip pas tave rysys? Ai geras, miegojai? tai eik toliau miegot :lol:

Paskelbta
nu manau retam buna gerai is ryto. man tai visa diena blogai buna :)

Reikia kokteiliu nedaryt, apsiribot viena "nuodu" rusim tada dar isgyvent galima o jei nuo a iki z tai rytojaus ryta nezinai i kokia si**** galva kist

Paskelbta
nu tai kad neiseina nedaryt kokteiliu, nes dzniausiai buna, kad kompanijoj geria keliu rusiu gerimus, pritrukus vieno, persimeta prie kitu, kuriu daugiau like, o pabaigoje gaunasi taip, kad visi geria viena.

jo norisi kad butu geriau o gaunasi kaip visada.

Beje gal ka zinai apie senesnius piotinger kukuruzu smulkintuvus?

Paskelbta

nu tai spausk iki 1000, jei pradedi kilti i dangu, vadinasi maziau turi buti :D o jei rimtai, tai senesniem modeliam eina 1000 apsisukimu, bet tu man nurodei netikslu pavadinima. galetum nuo lenteles viska nurasyti, tada as tau tiksliai pasakysiu viska :icon-wink:

Paskelbta
nu tai spausk iki 1000, jei pradedi kilti i dangu, vadinasi maziau turi buti :D o jei rimtai, tai senesniem modeliam eina 1000 apsisukimu, bet tu man nurodei netikslu pavadinima. galetum nuo lenteles viska nurasyti, tada as tau tiksliai pasakysiu viska :icon-wink:

Kad jis ne mano, ten beveik giminaicio :lol: Teko padirbet su juo ir nezinojom apsuku. Ir siaip pirma sezona knisomes, nes labai veslus kukuruzas buvo aukscio kokiu 3 metru. Tai tik greiciau pajudi ir iskart kemsa.

Bet vistiek dekui uz pastangas.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...