Jump to content

PAŽINTYS (ieškau draugės su rinktuvine priekaba)

Recommended Posts

Paskelbta
butent, Dzukija, mes beviltiskos, nes vyrai niekada musu nesuvaldys :D

paprasciausia nesutikai dar tokio, bet yra dar laiko,cirke netokius padarus isdresiruoja....

• po 1 mėnesio...
Paskelbta
melzeju reik

Čia tada jau ne man :eusa-naughty: Aš miesčionka ir karvių bijau :icon-confused:

Na juk jis nė neklausia ir nesidomi, tik akimis "seka" ir pasakė, kad jama... o visa kita, manau jam dzin, sakė tiks ir viena ir kita... :lol:

Paskelbta
Na juk jis nė neklausia ir nesidomi, tik akimis "seka" ir pasakė, kad jama... o visa kita, manau jam dzin, sakė tiks ir viena ir kita... :lol:

Šiaip tai jei man reikia renkuosi ir "jamu" aš. :eusa-dance:

Tai aš tuo nė neabejoju.... Ir tas man aišku iš vakar vienos silpnai girdėtos frazės, -Kas, ką siūlo....? :)

Paskelbta

blyn lauzos merguces cia kaskoks esu ukininkas turiu vyna karve du bulacius viena traktoriaus rata ir sake nu dar guminius kiaurus esu modernus euro ukininks kiets grazus ir turtings savo turta isvardijau jei netiksiu toks tada nezinau vadinas niekam nebesat tinkamos :D

Paskelbta

nu turta isvardijau o esu grazus labai ugis metras 5 cm kelniu ugis 2 cm puse dantu isbyrejusiu veidas plytos o gal ir viso bloko prasos klisas kaip velnias rankos viena ilga kita trumpa ir maza sudejimas atletiskas svoris 200 kg tikras saldainiukas atrodau :)

o jei nori foto i pm rasyti leidziu :D ir gausi foto nezinau kokia tiktais ar ten kur nuogas ar ten kur nenuogas :)

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...