Jump to content

pazintys (ieskau buhalteres)

Recommended Posts

• Atsakymai 263
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta
jatau, zmones, su kolegom-konkurentais geriau jau neprasidet :D o dar labiau su vedusiais ir turinciais vaiku :D

pazvelkim ir i geraja reikalo puse

paprasciau darba su malonumais suderinti :D

Paskelbta
Oi oi oi. Tipo žmona ir vaikai - tai jau užimtas. Ir į nei vieną pusę nei žingsnio :icon-question: Taip nebūna.

Kazkaip atrodo kad ponia ar panele is dzukijos labai vyriska gimine nusivylus arba turi dideliu nuoskaudu nuo tu kiausinetu padaru :icon-wink:

Paskelbta
Ir nekabinai? :icon-eek:

Neįsivaizduoji kaip Arūnis graužiasi nagus ir laukia naujos parodos .

visu pirma as vedes ir turi vaiku :D

antra paroda jum malonumas, o mum juodas darbas :D

na bent jau mano nuomone tai paroda didesnis malonumas nei darbas :)

keliose teko etatiniu kalbetoju dirbt, tj is ties patiko :)

Paskelbta
Nea. Ką jūs. Aš gi rašiau, kad aplink tiek daug gražių moterų, o aš visvien vyrus myliu. Jūs patys geriausi, nuostabiausi ir visokie -iausi.

toks ispudis, kad tamsta ieksote vedusio ir butinai su vaikais, kas cia, koks nors isskaiciavimas :) ar begalo didele meile svetimiems vaikams ;)

Paskelbta
Nea. Ką jūs. Aš gi rašiau, kad aplink tiek daug gražių moterų, o aš visvien vyrus myliu. Jūs patys geriausi, nuostabiausi ir visokie -iausi.

toks ispudis, kad tamsta ieksote vedusio ir butinai su vaikais, kas cia, koks nors isskaiciavimas :) ar begalo didele meile svetimiems vaikams ;)

zinai paauge visi vargai isvargti nei su vystyklais nei pampersais vargti :)

Paskelbta

nu jo, dabar jau ir ash nuo nulio nebenoreciau prasidet, tegu tai daro kas nors kitas, as jau savo perbridau, manau uzteks, kaip dzukaitei toks iskaiciavimas sakyciau nebudingas, bet pagirtinas vistiek :)

Paskelbta

Klaidingas įspūdis. :lol:

kuris klaidingas ar kad turi buti vedes, ar kad turi turet patirties auginant vaikus :)

nei vienas nei kitas nera smerktina jei ka

matai i abu variantus tikciau :D

Paskelbta
Ai ,Vorai, žinai Dzūkaitė kad negaišt laiko ieško tokio kuris jau žino kaip ką kur reikia daryt .Pasiimsi tą jauną nieko nepatyrusį vis mokyk ir mokyk :D

bet pazvelgus kitu kampu, tai kaip issimokysi taip ir turesi :lol:

Paskelbta

kalbasi du meiluziai, jis ir ji

ji sako na tai kaip cia tas seksas dabr bus, jis - na tai kaip nors

ji - kaip nors as ir su savo vyru galiu ....

taigi shioks toks tai dar ne labai geras :)

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...