Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
tik nesusigalvok imt omni conect interneto, patarimas :icon-wink:
Gal turi geresnį pasiūlymą kaimo gludumos vienkiemiams. :icon-question: Jau kurį laiką omni conect eina EDGE ne be GPRS, tai jau baika, ne be sraigė bet vėžlys. :lol::lol::lol:
Paskelbta
Gal turi geresnį pasiūlymą kaimo gludumos vienkiemiams. :icon-question: Jau kurį laiką omni conect eina EDGE ne be GPRS, tai jau baika, ne be sraigė bet vėžlys. :lol::lol::lol:

tai jau geriau bites kazkoks vodaphone.

Paskelbta

pas mane ir omni conect tai dazniausiai buna 3g apie 1.2mps. Tai bet durniausiai tai jei 1gb virsiji uz kiekviena kita reikkia moket po 10lt.o atsisakyt neverta nes pusbroliui buvo like 1 metai iki sutartuies baigimo ir atsisake ir omniteliui sumokejo virs 2stuku jiem patirta zala :lol:

Paskelbta

tai jau geriau bites kazkoks vodaphone.

Apie jokius kitokius nėr ko sapnuot, nes žmonės lipa į medžius kad bitės, tele 2 ar kitų nesamonių ryšį sugautų. Mano interas čia su jūsų kaikurių sulyginus, kaip vėžlys su F1. :lol: Pas jus eina Megais, tai pas mane tik kokia 10 Kb. :icon-evil::lol:
Paskelbta

Pas mane irgi vėžlys, o visi kiti net nesiima atsakomybės, kad bus ryšys, gal penkios firmos buvo vietoj atvažiavę su prietaisais, pasižiūri pamatuoja ir išvažiuoja, sako niekuo negalim padėt, arba anteną 80 metrų reik kelt. O moku 50 Lt vakarais nuo 18 val ir savaitgaliais nemokamai.

Paskelbta
Drapox o www.erdves.lt nebandei naudotis ? Ūkyje tokį pasijungėm, tai gan padoriai, bent jau 256 kbs tai jau pastoviai būna :)
Erdvių vienam nestato antenos, tik 5-iem kokiem klientam vieną. Jei vienam pastatys, tai kiek tada mokėsi. :icon-question::icon-rolleyes: Artimiausia erdvių antena už 3 km, per kalvas netraukia. :icon-confused:

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...