Jump to content

2009 metu galviju supirkimo kainos


Belarus1222

Recommended Posts

  • po 3 savaičių...
  • Atsakymai 176
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

  • po 2 mėnesių...
  • po 1 mėnesio...
  • po 3 mėnesių...
  • po 5 savaičių...

Na nuotaikos ne kokios bet būdavo ir blogiau.

Kiek peržiūrėjau gyvulių supirkėjų interneto svetaines tai susidarė toks įspūdis kad gyvulių supirkimo kainos tapo paslaptimi. :) Kad supirkėjai tarpusavyje sutaria kokiomis kainomis supirks gyvulius tai jau senai vieša paslaptis bet kad iš didžiųjų gyvulių supirkėjų interneto svetainių dingo galvijų supirkimo pagal skerdenas lentelės tai jau keista... :icon-arrow:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...
  • po 3 savaičių...
  • po 2 savaičių...
Naujamiescio berniukai ytariu buvo miskini ar klystu

Nuo Panevėžio berniukai, atvarė sutemus, furgonas vaiduoklis, svarstyklės....kaip turgaus bobučių... . Man atrodo mane neblogai išdūrė su svoriais, kažkaip iki 500 dar nieko, bet kai pakroviau vieną jautį tikėjausi apie 900 o ten tik netoli 800, o jautis šarolė gerai atrodantis, tai velniai žino....reikia įsigyti svarstykles, o tai tas pats kas met lieki durnio vietoj.....

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Sveiki visi :)

Tikiuosi tema bus naudinga tiek Jums tiek man - pamaniau, kad su kai kuriais iš Jūsų nemažai kalbuosi telefonu, diskutuojam apie kainas, apie perspektyvas ir panašiai. Dažnai tiek man, tiek Jums iškyla įvairių klausimų, kurie galbūt bus aktualūs ir kitiems skaitytojams, todėl nutariau atidaryti šią temą, kurioje stengsiuosi kiek įmanoma informatyviau pranešti apie kainų pasikeitimus.

Trumpai prisistatysiu -

esu Justina, dirbu UAB Utenos mėsa ekonomiste (turbūt kai kurie mane pažįsta jau :) ). Reguliuoju supirkimo kainas ir kiekius, todėl labai svarbu žinoti (ypač dabar kai situacija gali pasikeisti kelis sykius per dieną) kas kur planuoja ką parduoti. Kai kurie turbūt bendraujate su mūsų regionų stambių klientų vadybininkais :eusa-clap: todėl žinote, kad pastaruoju metu keičiame atgyvenusią supirkimo sistemą, kainas dažniausia taikome individualiai kiekvienam ūkininkui - jei yra mums pardavę galvijų, atsižvelgiame į išeigas, raumeningumo ir riebumo kategorijas, ph lygį. Taip galime duoti maksimalias kainas pagal ūkininko gyvulių kokybę, o ne sulygintas pagal bendrą Lietuvos lygį. Taigi, siekiame kuo artimesnio bendravimo su ūkininku, tam kad reikalui esant, žinodami kas galėtų parduoti gyvulius galėtume pasiūlyti didesnę kainą nei įprasta. Juk ekstrinių situacijų būna tiek Jums tiek mums - siekiame abipusio bendradarbiavimo :)

Tikiuosi galėsime vystyti smagią diskusiją ne tik apie kainas, bet ir apie iškilusias problemas :animals-cow:

Pradžiai įkeliu bazines kainas (kaip minėjau, jos gali skirtis kiekvienam ūkininkui individualiai, priklausomai nuo kokybės ir kiekio)

Buliai mišrūnai

600+ 4,6 Lt

550+ 4,4 Lt

500+ 4,3 Lt

Telyčios mišrūnės

600+ 3,7 Lt

550+ 3,6 Lt

500+ 3,5 Lt

Karvės vid.įmitimo

700+ 3,4 Lt (bazinė išeiga 49%)

650+ 3,1 Lt (bazinė išeiga 48%)

600+ 2,9 Lt (bazinė išeiga 47%)

P.s. grynaveisliai buliukai perkami pagal atskirai suderintą kainą.

Pagarbiai,

Justina

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

pataisykit mane jai klystu. nuo kad buna kares vidutinio iminimo ir sveria nuo 600 iki 700 :icon-eek:

o tai kiek Tavo manymu turėtu sverti...? Arba kokio imitimo karvė turėtu būti, jei sveria 600-700...? Asmeniškai parduodame tik brokuojamas karves, bet nieko realybės neatitinkančio čia nematau.... Tiesa, gal turėčiau nusavas svarstykles isigyti.... :eusa-think:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...