eimantasbagde Paskelbta Kovo 7, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 7, 2010 MANE IRGI DOMONA SIOS GIRDYKLOS, TIK NELABAI YSIVAIZDUOJU VAIZDO, LAUKIAM FOTO, O POTO DERESIMES
dr.jonas Paskelbta Kovo 14, 2010 Temos autorius Pranešti Paskelbta Kovo 14, 2010 SVEIKI, PRIKABINSIU KELIAS FOTO SU MANO TRIUSIUKAIS KUR MATOSI PADETIS NIPELINIU GIRDYKLU,KAD ZINOTUMEM KAIP JOS ATRODO
Linas Klaipedos raj. Paskelbta Kovo 14, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 14, 2010 SVEIKI, PRIKABINSIU KELIAS FOTO SU MANO TRIUSIUKAIS KUR MATOSI PADETIS NIPELINIU GIRDYKLU,KAD ZINOTUMEM KAIP JOS ATRODO O kaip jaunikliai 4savaiciu prigauna tuos nipelius?ar jiems zemiau padaryta?tie nipeliai butinai turi buti is virsaus ar galima ir sonais?kokiu atstumu nipeliai yra 1nuo kito isukti?ar prireikus galima papildomai imontuoti ar juos visus patciam reikia susideti kokiu nori atstumu?buvau uzsirases tavo nr.nes mane tai domina ir ateiciai man tu nipeliu gali reiketi apie400-500vnt o jei su vamzdziais tai apie500-600metru
Linas Klaipedos raj. Paskelbta Kovo 14, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 14, 2010 o kur tu nipeliu pirkt yra? dr. jonas berods kad is cekijos parsisiusdavo?gal dar kasnors Lietuvoje prekiauja?
dr.jonas Paskelbta Kovo 14, 2010 Temos autorius Pranešti Paskelbta Kovo 14, 2010 o kur tu nipeliu pirkt yra? Tai as turiu parduot mano mob. 8-613-27577
Linas Klaipedos raj. Paskelbta Kovo 14, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 14, 2010 o kur tu nipeliu pirkt yra? Tai as turiu parduot mano mob. 8-613-27577 Gerai kad tu turi ,bet ar nebutu paprasciau cia surasyti kaip kas ir daugumai bus aiskiau ir pats laiko sutaupytum, nebereikes telefonu kiekvienam ta pati pliurpti ir aiskinti kaip kas?
ukininkaitis Paskelbta Kovo 14, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 14, 2010 Nipeliai tai viskas aisku.O kaip padaryt kad ziema visa sistema neuzsaltu Nes pas mane tai uzala ziema prie -10 salcio.
Linas Klaipedos raj. Paskelbta Kovo 14, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 14, 2010 Nipeliai tai viskas aisku.O kaip padaryt kad ziema visa sistema neuzsaltu Nes pas mane tai uzala ziema prie -10 salcio. Geras klausimas,pats apie tai mastau,nes mano triusiai augtu lauko salygom.yra mintis kad statyti elektrini boileri ir kad siurbliukas pastoviai varinetu silta vandeni,taip vanduo tikrai neuzsals,bet ar neuztraktu pacius nipeliu antgalius jug jie metaliniai. Gal dar kas turi kokiu geresniu minciu? svedams elektra pigi,tai jie vamzdzius apvinioja specialiu kabeliu ir taip sildo,bet ten galvijams ne triusiams,arba daryti taip kad triusiai negaletu dagauti ir paragauti elektros poveikio
vitalius Paskelbta Kovo 14, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 14, 2010 Nipeliai tai viskas aisku.O kaip padaryt kad ziema visa sistema neuzsaltu Nes pas mane tai uzala ziema prie -10 salcio. Geras klausimas,pats apie tai mastau,nes mano triusiai augtu lauko salygom.yra mintis kad statyti elektrini boileri ir kad siurbliukas pastoviai varinetu silta vandeni,taip vanduo tikrai neuzsals,bet ar neuztraktu pacius nipeliu antgalius jug jie metaliniai. Gal dar kas turi kokiu geresniu minciu? svedams elektra pigi,tai jie vamzdzius apvinioja specialiu kabeliu ir taip sildo,bet ten galvijams ne triusiams,arba daryti taip kad triusiai negaletu dagauti ir paragauti elektros poveikio turi buti visa kaitinimo vieta ir iranga gerai izeminta kad gyvunai negautu el. energijos nuotekio.nuo dideliu salciu (kai virs -20) negelbeja net ir el. sildymas vandens, bet tokia sistema kai tenas sildo vandeni ir varineja siurblys gera reiketu tik vargti kai labai spaudzia saltukas, metalines dalys gerai ima salti
dr.jonas Paskelbta Kovo 15, 2010 Temos autorius Pranešti Paskelbta Kovo 15, 2010 šiaip Telšiu apskrytyje galėčiau užvešt kam reikiaa nipeliu, žinoma jei ne viena ir ne du, nes kitaip kelione gali neatsipirkti, na o jei susikoperuotumėt tai gal iki Šiauliu atlėkčiau mano mob 8-613-27577 Tiesa kas isigijot iš manęs ar jau visi pasijunget? Tikiu ,kad dabar jūsų triušiai geria švarų vandeni ,o ne prisisiota iš kokio koklio?
Linas Klaipedos raj. Paskelbta Kovo 15, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 15, 2010 Specialus kabelis ir jokio elektos nutekejimo,siemet trumpam buvau isvykes iki svedu tai ten ta savaite nakti iki40 salcio patrauke,tada ir uztraukdavo galvijams gertuves.
ukininkaitis Paskelbta Kovo 15, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 15, 2010 Nipeliai tai viskas aisku.O kaip padaryt kad ziema visa sistema neuzsaltu Nes pas mane tai uzala ziema prie -10 salcio. Geras klausimas,pats apie tai mastau,nes mano triusiai augtu lauko salygom.yra mintis kad statyti elektrini boileri ir kad siurbliukas pastoviai varinetu silta vandeni,taip vanduo tikrai neuzsals,bet ar neuztraktu pacius nipeliu antgalius jug jie metaliniai. Gal dar kas turi kokiu geresniu minciu? svedams elektra pigi,tai jie vamzdzius apvinioja specialiu kabeliu ir taip sildo,bet ten galvijams ne triusiams,arba daryti taip kad triusiai negaletu dagauti ir paragauti elektros poveikio Nu man su uzalimu vandens tai ir problema,Kai buvo salciai tai mano nipeliai su buteliai (dabar yra)tai uztraukia nipeli.Nu galvoju isvedziot bendra sistema ir galvoju kaip cia butu geriause pigiause ir ekonomiskiause sukonstruot visa ta reikala
Linas Klaipedos raj. Paskelbta Kovo 15, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 15, 2010 Nipeliai tai viskas aisku.O kaip padaryt kad ziema visa sistema neuzsaltu Nes pas mane tai uzala ziema prie -10 salcio. Geras klausimas,pats apie tai mastau,nes mano triusiai augtu lauko salygom.yra mintis kad statyti elektrini boileri ir kad siurbliukas pastoviai varinetu silta vandeni,taip vanduo tikrai neuzsals,bet ar neuztraktu pacius nipeliu antgalius jug jie metaliniai. Gal dar kas turi kokiu geresniu minciu? svedams elektra pigi,tai jie vamzdzius apvinioja specialiu kabeliu ir taip sildo,bet ten galvijams ne triusiams,arba daryti taip kad triusiai negaletu dagauti ir paragauti elektros poveikio Nu man su uzalimu vandens tai ir problema,Kai buvo salciai tai mano nipeliai su buteliai (dabar yra)tai uztraukia nipeli.Nu galvoju isvedziot bendra sistema ir galvoju kaip cia butu geriause pigiause ir ekonomiskiause sukonstruot visa ta reikala Kaip patalpoi,varinejant silta vandeni nipeliai neturetu uzsalti,jug vistik vanduo ta nipeli turetu sildyti?dar manau reiketu rimtu santehniku paklausti,toks ju darbas ir gal turi geru ziniu ir minciu kaip ka daryti
timeshuttle Paskelbta Kovo 15, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 15, 2010 Kaip patalpoi,varinejant silta vandeni nipeliai neturetu uzsalti,jug vistik vanduo ta nipeli turetu sildyti?dar manau reiketu rimtu santehniku paklausti,toks ju darbas ir gal turi geru ziniu ir minciu kaip ka daryti Pas mane tokia sistema, pasildomas vanduo, ir siurblys cirkuliacinis, tai per didziuosius salcius nesildomoj fermoj buvo nukrite kazkur iki -7C, tai vanduo neuzsalo, svarbiausia apsildyti visa vandens trasa, yra pirkti tokie kevalai http://www.senukai.lt/statybos-ir-remon ... 429_5.html siaip kalbejau su santechnikais, sake cia pigiausias variantas, negu apsiltinti patalpas, ar kurenti.
Linas Klaipedos raj. Paskelbta Kovo 15, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 15, 2010 Taip vamzdzius butina sildyti kad greit neatvestu.prireikus patalpas galetua dar pasildyti,bet lauko ir noredamas neisildyciau o vidaus patalpas galima apsildyti ne su vata o su siulaikine termo izoliacija,investicijos didesnes bet per salcius pastate minusines temperaturos nebus.
dr.jonas Paskelbta Kovo 24, 2010 Temos autorius Pranešti Paskelbta Kovo 24, 2010 šiaip Telšiu apskrytyje galėčiau užvešt kam reikiaa nipeliu, žinoma jei ne viena ir ne du, nes kitaip kelione gali neatsipirkti, na o jei susikoperuotumėt tai gal iki Šiauliu atlėkčiau mano mob 8-613-27577 Tiesa kas isigijot iš manęs ar jau visi pasijunget? Tikiu ,kad dabar jūsų triušiai geria švarų vandeni ,o ne prisisiota iš kokio koklio? Na kaip sekas girdyt triusius mano mielieji ar jau visi esat automatizave savo fermas Turiu vis dar nipeliu su vamzdziais parduot
tomeliss Paskelbta Kovo 24, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 24, 2010 Taip vamzdzius butina sildyti kad greit neatvestu.prireikus patalpas galetua dar pasildyti,bet lauko ir noredamas neisildyciau o vidaus patalpas galima apsildyti ne su vata o su siulaikine termo izoliacija,investicijos didesnes bet per salcius pastate minusines temperaturos nebus. tai kas cia ta stebuklinga termo izoliacija, kuri geriau uz vata?
Linas Klaipedos raj. Paskelbta Kovo 24, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 24, 2010 Tai trecios kartos siltinimo tehnologija.ji yra nedeganti bet kvepuojanti,grindims naudojama kieta medziaga ir ant jo galima pilti betono.del bendros vaizduotes imesiu keleta foto.
timeshuttle Paskelbta Kovo 24, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 24, 2010 Tai trecios kartos siltinimo tehnologija.ji yra nedeganti bet kvepuojanti,grindims naudojama kieta medziaga ir ant jo galima pilti betono.del bendros vaizduotes imesiu keleta foto. Idomu kokia kaina tokio siltinimo?
dr.jonas Paskelbta Liepos 29, 2010 Temos autorius Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2010 Cia pora fotkiu kaip atrodo nipeliai
aaukselis Paskelbta Rugpjūčio 25, 2010 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 25, 2010 Kiek pastebejau girdyklu galima pasiziureti ir paprastesniu sistemu www.skelbiu.lt flora fauna- triusiai
xxl Paskelbta Rugpjūčio 31, 2010 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 31, 2010 http://www.skelbkime.lt/skelbimas/kauna ... 01472.html http://www.atseit.lt/index.php?fid=2&id=9819619507 http://www.pasiskelbk.lt/index.php?wher ... id=1214231
gedmins Paskelbta Rugsėjo 12, 2010 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 12, 2010 O tavo Dr. Jonas nipeliai be spyruoklės kiek suprantu ? Mano patirtis kažkaip ne kokia su tom bespyruoklinėm girdyklom Visos kiek teko nusipirkti leido vandenį Gal kažkoks reguliavimas yra ar sąlygos ?
dr.jonas Paskelbta Rugsėjo 17, 2010 Temos autorius Pranešti Paskelbta Rugsėjo 17, 2010 O tavo Dr. Jonas nipeliai be spyruoklės kiek suprantu ? Mano patirtis kažkaip ne kokia su tom bespyruoklinėm girdyklom Visos kiek teko nusipirkti leido vandenį Gal kažkoks reguliavimas yra ar sąlygos ? Nu nezinau Gedmins kokias jus cia Lietuvoj perkat tose Litagrose,gal kinietiskas, nes as kur turiu ira vokiskos ir puikiai dirba .
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti