Jump to content

xxl

Nariai
  • Pranešimai

    91
  • Prisijungė

  • Lankėsi

xxl pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. xxl

    Triušių auginimas

    gerb. arvydas6a pirmiausia triusiu versla pradet siulyciau pasidryt gardus ir isigyt triusiu- triušių HYLU galiu pasiūlyt 8 652 21 221, kai tai turesi, reiks pasaro, vandens ir tttt. sėkmės
  2. http://www.skusk.lt/skundai/skundas/443013/0/aferistai
  3. as šeriu KUDIJS firmos kombu ir viskas atrodo gerai, bet 13-14-15 balandžio pritrūko, tai pirkau KG, tai kai užtriedė fermikė, nž ką ir daryt?. Gal kažkoks sutapimas, bet įtariu, kad nuo pakeistų pašarų.
  4. http://www.grynas.lt/aplinka/namai-is-p ... d=55625585 puikia tiktu ir fermos statybai
  5. xxl

    Triušių relizacija

    man gaila tu augintoju, kuriew susides su ekotriuskom , jau yra rubrika, --auginimas pagal mHailova , pasiskaitinekit ir spreskit ,
  6. xxl

    nuorodos apie triusius

    http://vzglyadzagran.ru/news/doistorich ... ennyx.html
  7. xxl

    Triušių relizacija

    liudna daros paskaicius si psl. "parduot" atiduot remonai ar kauno perekupams po 5 lt/kg Tai absoliutus nonsensas ir kaip Tamystos iki tiek išsigudrinot, geriau jau suvalgyt, uzsisaldyt, galiausiai užkast, negu tiems goryloms atiduot, -negaunant netgi uzauginimo savikainos uz pasarus, jau nekalbu apie darba ir prieziura. Geriau neterškit rinkos ir nedarykit nesamonių.
  8. gerb. LUMI, mesk tuos 3600 Lt i bala, (tik pasakyk kada ir kurioj baloj laukt) ir pamirsk tas nesamones. Turesi ar 1 ar 10 fermu darbas tas pat, Nr 1----skiepai BŪTINI, Nr2. pasarai-(brangus), Nr.3 priežiūra--po 2 kartus per diena, tik neklausyk tų nesamoniu, kad 2xi savaite ar men. Nr 4--kritimai, -kergimai, ---ir ttttt. maciau reklamuoja narvus balkonuose laikyt triusius, tai nors pigesni, o geriausia manau laikyt spintoj bute
  9. xxl

    Triušių auginimas

    mieleji triusininkai, sveikinu visus su Naujaisiais 2012 m. Linkiu visiems buti sveikias bei turtingais ir kad jusu triusu vados butu dideles ir jas isaugintu.
  10. užuojautos "lietuti", pilnai suprantu Tamsta ir kitus nenorėč juos vadint "naivuoliais" bet norinčiais dirbt ir užsidirbt, o tie lengvo uždarbio besivaikantys ir žmones apgaudinėjantys tuo ir naudojasi. Pateikia "veslo plana", o ten lb. viskas FAIN. Ant to "kabliuko" ir KIMBA pradedantieji augintojai. Pelnas 200 proc. , -priežiūros nereik????,-karta per savaite (nuejus susirinkt nugaišusių triusiu kailiukus) ir kt. nesamonės. Nuvezkit tokia "ferma" pas augintoja, kuris turi 100 ar 600 pateliu ferma, --IŠSIJUOKS ir PASIŲS. Gaila, kad patirtis ateina NUDEGUS.
  11. xxl

    Del triušių verslo

    skerdiena parduodant reikia turet arba savo skerdykle, kuri atitiktu vet. reikalavimus ir gauti leidima skerst, arba skerst sertifikuotose skerdyklose ir gaut pazyma, kad skersta vienoj ar kitoj skerdykloj, ---Gyvam svoriui jokiu dok. nereikia, vezk i skerdykla ir ten skersk.
  12. xxl

    Renginiai , parodos, seminarai

    o sis renginys mokamas ar NE??????
  13. xxl

    Triušių auginimas

    Tai greitai užaugantys triušiai, jie skerdžiami 56-65 dienų amžiaus, kai sveria 1,8-2 kg. Triušiai broileriai Hyplus į Lietuvą iš Prancūzijos buvo įvežti 1997 m., ir juos jau pamėgo triušių augintojai http://triusiudraugija.lt/pages/straips ... okybe.html
  14. xxl

    Triušių auginimas

    kokia padetis su mixomatoze, girdejau aplink randas? Pas mane dar ner, bet ir rugsejis atejo, tai gal ir nebus?
  15. leiskit patebet, kad su BAJANAIS neturiu nieko bendra, o tik kartais perkeliu informacija is rusu portalu apie "stebuklinga" mixailovo tehnologija, tai matomai ekotriskos , mano triskos ir kt, mixailovo "tehnologiju" propaguotojai man kerstauja ir perrasineja paciu rusu pateikiama informacija, kad niekas neskaitytu ir nezinotu apie tikra padeti ir realius auginimus su mixailovo fermom, tai jie pakeicia i bajanus ar balalaikas.
×
×
  • Create New...