Jump to content

Išgerto alaus kiekio įtaka derliaus kokybei

Recommended Posts

• Atsakymai 58
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta
na as i laukus kai isvarau tai dazniausia draugeliai prisistato bet 1 2 buteliukai silpno alaus kokybes arimo nepablogina, bet darbui malonumo suteikia ir ne taip nuovargis jauciasi, be to stresa nuima :lol:

Sigi gera tema atsipalaidavimui uzvedei saunuolis.

arimas ypac daug streso sukeliantis darbas, lyginant su kitais z. u. darbais :D

as asmeniskai jei dirbu, tai negeriu, jei geriu, tai nedirbu :)

as buteli alaus neskaitau gerimu,

Jei gert tai kad skambetu visas kaimas :lol:

butelis alaus tik atsigaivinimas po 3 buna jau kabliukas

Paskelbta
mano geras draugas vaziuodamas art pilna traktoriu alaus pasiimdavo. sakydavau mergu betruksta

Mes tai turim viena toki atsargini kombainiora, dirba kai pirmasis negali, tai jis be alaus nedirba, o jam alaus reikia panaisiai tiek kiek kombainui salerkos :/

Paskelbta
mano geras draugas vaziuodamas art pilna traktoriu alaus pasiimdavo. sakydavau mergu betruksta

Mes tai turim viena toki atsargini kombainiora, dirba kai pirmasis negali, tai jis be alaus nedirba, o jam alaus reikia panaisiai tiek kiek kombainui salerkos :/

Logiškai mąstant tada turėtų daugiau 0,5 ha nenukult, nes jau bus kokia pusė kibiro. :lol:
Paskelbta

Viską reikia daryt su protu ir jausti saiką. Alus ar kitas gėralas turi būti išgertas iki pietų, kad galima būtų saugiai namo parvažiuoti. Bet jei kas sulūžtų...

Paskelbta

na, kiek teko sneket, tai praktikuojama, ypac, jei dirbama dideliuose masyvuose....

kitas dalykas, pazystu, pora zmogeliu, ardami ir griovius suare, nes geria "dumbla", ne silpnesni, kaip 9.

kazkada, man tokio pasiule, tai as jam pirsta pasukiojau, prie smilkinio.

sakau, geriu iki 5. jis sako, as tokiu myzu...

:lol::lol:

Paskelbta
Pas mane kombaine visada vaziuojant kulti yra alaus pilna kabina, o vaziuojant arti tai tik 2-3 buteliai silpno alaus

Kur logika???

Paskelbta
Pas mane kombaine visada vaziuojant kulti yra alaus pilna kabina, o vaziuojant arti tai tik 2-3 buteliai silpno alaus

Kur logika???

kulant yra karsta, tai tenka ausintis :D
Paskelbta
Jo. Ūkininkų gerklytės krizės dar nejaučia. Vaikiukai, tik negerkit bambalinio, nes kepenys išbambalės.

Jo is bambaliu tai sudu sudas

dar ypac yra tokiu kur 8 ar 9,5 geria pasakai kad geri tik iki 5 tai atsako vandens as is krano galiu atsigert.

Paskelbta
istikro tai reiktu negerti visai, nes alkoholis - blogis

argi ne taip , sigi ?

Ir moterys blogis, jei be saiko vartosi.

Bet gyvenime būna atvejų, kai tiesiog reikia daugiau, negu galima :icon-rolleyes:

Paskelbta

argi ne taip , sigi ?

Bet gyvenime būna atvejų, kai tiesiog reikia daugiau, negu galima :icon-rolleyes:

nu cia sigi tai gerai suskelei.

Paskelbta

argi ne taip , sigi ?

Moterys tik kartais yra blogis, ar ne taip kolegos?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...