Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

nu va pririnkau vakar vare tu riesutu :) uzsiknisau po lapais knistis mat jie ten tokie nesmulkus reikejo rinkti pries pora savaiciu kai riesutai buvo ant zemes o lapai ant saku :) tik nezinau ar simta pririnkau nes buvo temsteleje :) beto ir sau dvidesimt kokiu noreciau pasirinkti. Einu pakulkuluoti kiek vnt prrinkau. Tuoj parasysiu :)

Nu va suskaiciavau :) ~115vnt. Tai simta atsiusiu tik sakau gal duoti jiems biski padziuti pas mane keleta dienu nes dabar dregni ir sunkus :)

keleta foto :)

riesutmedis1_thumb.jpg

riesutmedis2_thumb.jpg

Paskelbta

o kada azuolas giles meto? Speju jau bus senai numestos? Galeciau ir nuo stelmuzes azuolo pora giliuku imesti jei juos siuo metu meto? Mat siaip ten kiek manau buna sluojama tai reiktu taikyt proga kada numeta giliukus :)

Paskelbta

butu idomu, imesk butinai jei tik galesi, shiaip pas mane ant azuolu dar yra viena kita gile, tai gal papuls rasti tinkama, ot butu geras, dar reiktu iteisinti kazkaip ji uzregistruoti stelmuzes sunumi, reiks isimti gimimo liudijima :)

• po 2 savaičių...
Paskelbta

na kaip tie mano giliukai stelmuziukai ? :)

Donatai, gal jau pradziuvo ?

as jau ir vieta garbinga jiems isrinkau, dvieju upiu santaka, tiesa tos upes tai melioracijos grioviai dabar :D

bet shalia manes geresnes santakos nera :)

zodziu vietos daug, o ka sodint nera, atnaujinam tema, liaudis, pasisakykit, prashau, kas kokiu idomesniu augalu turit

Paskelbta
nu va pririnkau vakar vare tu riesutu :) uzsiknisau po lapais knistis mat jie ten tokie nesmulkus reikejo rinkti pries pora savaiciu kai riesutai buvo ant zemes o lapai ant saku :) tik nezinau ar simta pririnkau nes buvo temsteleje :) beto ir sau dvidesimt kokiu noreciau pasirinkti. Einu pakulkuluoti kiek vnt prrinkau. Tuoj parasysiu :)

Nu va suskaiciavau :) ~115vnt. Tai simta atsiusiu tik sakau gal duoti jiems biski padziuti pas mane keleta dienu nes dabar dregni ir sunkus :)

keleta foto :)

riesutmedis1_thumb.jpg

riesutmedis2_thumb.jpg

cia juodasis arba mandziurijos riesutmedis. ju kevalas pailgas ir kietas (tik plaktuku galima suskaldyti)

pas mane nusipirktoje sodyboje jie jau gal 60 metu auga

Paskelbta

O kiek liepu augini pons Vore?

mano prietelius miskininkas patare, kad norint grazu azuola uzauginti aplink ji reikia pasodinti 3 liepas 3m atstumu. Nudziuvusias sakeles, kad isvalytu

• po 3 mėnesių...
Paskelbta
liuks, tokio turiu jau, tik ne is olandijos :) pravers ir tokie, vis idomiau butu

as ketverta pasisodinau jau i vazonelius, kitus likusius +-8vnt tau atsiusiu. Tik idomu kaip jiems patiks lietuviskos ziemos :)

• po 1 mėnesio...
Paskelbta

nuo balandzio 20 iki 27d gimtineje (Joniskio raj) trinsiuos :icon-rolleyes:

jei yra noorinciu- galiu padovanoti riesutmedzio( tiksliai nezinau ar tai juodojo, ar mandzurijos) sodinuku (apie 20-30 cm aukscio) :icon-rolleyes:

tik pasiimti reiketu patiems ten, arba is Vilniaus :icon-rolleyes:

• po 2 mėnesių...
Paskelbta
Abejoju, ar sulauksi, kol tas ąžuolas pasieks brandą :icon-cry:

Kaip viena etikos mokytoja nezinau is kur istrauke pasakojo toki idomu pasakojima:

Sodina senukas riesutu medelius pro sali eina vyras sako:

-senuk ka darai?

-riesutus labai megstu, uzsimaniau tai va ir sodinu. Sako senukas. Vyras pradejo juoktis :lol:

-Tai, kad tu jau busi mires kol tie riesutai cia prades augti! :lol: Senukas jam ir sako:

-Jei mano proteviai taipat mastytu kaip ir tu, as riesutu net nebuciau paragaves. :)

Tai, kad Sigi daryk isvadas :icon-cool:

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...