Jump to content

Vasariniu kvieciu auginimas

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 23 minutes , EvaldasC pranešimas:

SV mazeikiu rajonos kapiec kas diena vis plysiai dideja ir visi laukai kur geresne zeme tokie, o kur smelis senai jau nugelte o vasarojus i zeme sulindo kur lengvesne zeme.

C6F1F1AD-38BF-4AE2-A0DD-EE8FBA304496.jpeg

050867DA-50DB-4633-9473-79B1755CC538.jpeg

žiauru tik tiek galiu pasakyt :(

Paskelbta
prieš 14 minutes , EvaldasC pranešimas:

Zirniai tai superiniai po 2-3ankstis ankstyse 2-3 zirniai o seti anksti, pirmi is kulturu :handgestures-thumbupright:

mano seti balandzio 22d dar neseniai pradejo zydeti ankstis dar tik po kelias tera bet dar daug ziedu , aukstis 50-60cm priklausomai nuo veisles ir kaimynu panasus

Paskelbta
prieš 8 minutes , tirexs pranešimas:

Nepapuola kvieciu amarai? Siandien buvau apzet vasarojaus, tai varpos pilnos tu parazitu. Reiks vaziuoti mazint populiacijos

Pilna pas mus, bet ir boruziu nemazai, gal boruzes sutvarkys? Ar purkst kartu ir boruzes isnuodyt ?

Paskelbta

Lyjo ir pas mus daug, bet patariu nuvaziuot apsiziuret, nes baisu kiek ju. Purskta buvo pas mus pries pora savaiciu insekticidu, nesikejau, bet siandien vaizdas nustebino, kaikurios varpos net spalva pakeite nuo parazitu gausos

Paskelbta
Prieš 2 valandų, Mantas2342 pranešimas:

Net nežiūrėjau, bet manau lijo nemažai tai gal nebus.

žiūrėjau šiandien,tai tragedijos nėra,plius boružės pas mane dirba :)

Paskelbta
Prieš 2 valandų, Duncia pranešimas:

Pas mane šito gėrio vos ne visuose vasariniuose pasėliuose yra. Tik niekaip internete nerandu, kaip vadinasi?

20180705_094256.jpg

20180705_093326.jpg

Pigiausia naikinti Ankstiniuose paseliuose. Zirniai, rapsai... Labai zalinga zole javuose. Turi greita augima, labai greitai stelbia. O kai tenka kulti, tai isvis, baisumas. Naikina Tombo kazkiek, o Foxtrot labai gerai veikia pries ja . Butinai ja gaudyk, uzsiveisus jos, bus tragedija. 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...