Jump to content

Vasariniu kvieciu auginimas

Recommended Posts

Paskelbta
1 hour ago, manttys pranešimas:

Kviečiukai gavę (Taifun) 05.24 ccc o litrą, purškimo metu buvo išlindęs šalutinis ūglys. Neblogai pašoko per kelias dienas, nors mėnesį nelijo. Sėjom tą pačią diena taifuna,

naują litagros veislę Sorbas ir vaneką, viską taip pat darau, matysiu kokie rezultatai bus. Vanekas kol kas atrodo prasčiausiai

20170528_211508.jpg

Davei energijos ūgliam vystytis ir išlindo, aš ir auginu taifun ir vanek panašiai atrodo abu, vaneką jau išbrokiuosiu , nes ir 3 metai.

Paskelbta
8 minutes ago, Mantas2342 pranešimas:

Jai palis, o pranašauja tai dar gali ccc litrą dėt arba palaukt iki 1 bamblio ir tada kaip tu sakai.

Vargu ar lis..  Palaukt pilnai kol 1 bamblys bus,ar purkst anksciau galima?

Paskelbta

aš palyginau šalimais esančio ūkininko kuris tręšia daug daugiau nei aš pas jį net juodi kviečiai ir jis naudojo labai anksti reguliatourių  pas jį randu 9 segmentus pagrinde, pas mane naudota vėliau reguliatorius ir tręšta kur kas mažiau ir užsimezgę 10-12 segmentų. beje čia apie žieminius kalbu , bet vasariniuose ir ta pati situacija manau.

Paskelbta

Pas mane vasariniuose gelsta aptiniai lapeliai bet jie tokie paraudonave, su Kasu tresiam pries kokias tris savaites nudeginti nelabai galejau uz savaites buvo vaziuota su ccc ir mikroelementais,ar cia koks trukumas ar sausros padariniai nes tikro lietaus apie menesi nebuvo

Paskelbta
1 hour ago, u.k aurimas pranešimas:

jaigu dbr mano nabagai kvietukai 3 - 4 lapeliai ir as jiem vakare po 15 - 20 kg karbamido suduosiu yra tikimybe nudegint? 

Nebent ten kur sudvigubinsi. Purskiau 20 jokiu problemu.

Paskelbta
On ‎2017‎-‎06‎-‎02 at 14:41, u.k aurimas pranešimas:

jaigu dbr mano nabagai kvietukai 3 - 4 lapeliai ir as jiem vakare po 15 - 20 kg karbamido suduosiu yra tikimybe nudegint? 

Gali nors ir 25 kg, o prie tokių temperatūrų nors ir dieną.

Paskelbta

pradejo gelsti apatiniu lapu galiukai, bet tokiais plotais, kazin cia sausros padariniai ar kazkokiu ligu pozymiai (kaip dryzliges) ? Ar pas ka yra panasi situacija ? Truputi lietaus gavo, gal jiems reiktu kokiu mikriku ar da ko nors ? 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...