Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

na siaip as is pradziu irgi pagalvojau kad si tema beprasme, bet is dalies labai ir gera, nes jei pvz noretum kazko uzklausti zmogaus pamates kad jis parase labank nebelauktum ar atsakys ir eitum sau irgi ramiai miegoti.

Paskelbta

na oakip ten kur rodo tema perziurincius ir 5 min duomenys? tai isijungi daina 5 min po jos jei nematai ten ir eini miegoti nebelaukdamas atsakymo :lol: na bet jei jum patinka LABANAKTIS :lol::lol::lol: juokauju, bet tikrai metas perskaitai rimtu vyru patirti, ir leki miegot, ir netingineujent 6 val i darbus :)

Paskelbta
Siūlau forumiečiams, parašius paskutinį prieš miegą pranešimą, parašyti "Labanakt!" :icon-exclaim:

Matysime, kad iš jo atsakymo šį vakarą jau nebelauk :D

Labanakt!

Na, jūs mane ne taip supratote. Aš siūlau atsisveikinti paskutinėje jūsų parašytoje temoje, ir visi, kas skaito šią temą, iškart matys, kad jūsų jau nebėra... Nereiks galvoti apie tas 5 minutes... LABANAKT!
Paskelbta
Siūlau forumiečiams, parašius paskutinį prieš miegą pranešimą, parašyti "Labanakt!" :icon-exclaim:

Matysime, kad iš jo atsakymo šį vakarą jau nebelauk :D

Labanakt!

Na, jūs mane ne taip supratote. Aš siūlau atsisveikinti paskutinėje jūsų parašytoje temoje, ir visi, kas skaito šią temą, iškart matys, kad jūsų jau nebėra... Nereiks galvoti apie tas 5 minutes... LABANAKT!

na cia jau tada tikrai absurdas. Isivaizduok skaitai tema o ten kas desimtas komentaras yra - labanakt. :) Dar i viena tema visiems rasant labanakt tai gal ir nieko, o jei dabar normaliose temose pradesi rasyneti labanakt kas is diskusiju gausis. ???

• po 4 savaičių...
  • po 4 savaičių...
  • po 2 mėnesių...
  • po 2 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...