Povilasss Paskelbta Balandžio 8, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 8, 2008 Norejau pasiteirauti man reikia 4 korpusu vartomo plugo kuri geriau patartumete ? rabe ar potinger ?
Doncas Paskelbta Balandžio 8, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 8, 2008 eh... jei nori bent rimtu ats uzduok tikslu klausima. nes plugo pasirikimas prasideda nuo zemes. kokia ji: smelis, molis, akmenu yra? veliau galima kalbet apie plugu patikimuma servisa ir tt.
Domkratas Paskelbta Balandžio 8, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 8, 2008 Rabe tai senas vokieciu gamintojas o Potinger austru, bet jis ant zoles technikos profas. Tai nzn, is situ dvieju tai Rabe sakyciau. O seip tai ir kitu markiu gi yra
Ukius_bulvinskis Paskelbta Balandžio 9, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 9, 2008 Norejau pasiteirauti man reikia 4 korpusu vartomo plugo kuri geriau patartumete ? rabe ar potinger ? Siaip jei kaina vienoda tai kogero rabe rinkciausi, pottinger kaip domkratas minejo labiau gyvulininkystes technikos sektoriu isvyste, nei augalininkystes.
Ramunas Paskelbta Balandžio 9, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 9, 2008 Rabe .ir potinger sejalkos skiriasi tik spalva daugiau tas pats ,ar plūgai skiriasi nežinau
Ukius_bulvinskis Paskelbta Balandžio 9, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 9, 2008 Rabe .ir potinger sejalkos skiriasi tik spalva daugiau tas pats ,ar plūgai skiriasi nežinau Na taip, 2001 Poettinger nusipikro is Rabe sejamuju gaminimo technologija. 2001 metais pradėjus RABE sėjamųjų mašinų gamybos technologinius darbus Bernburge (buvusioje rytų Vokietijoje)...
ausrius Paskelbta Balandžio 9, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 9, 2008 Tik reikia pasidomėti Rabe dylančių detalių kainomis. Kai arimas savo Rabe plūgą pardavinėjo, buvau susigundęs, tačiau kai kainas sužinojau tai fantazija iš karto atšoko. Pats rinkausi tarp Potingerio ir Vogel-noot, ir pasirinkau Vogelį, nes jis man daug rimtesnis pasirodė, ir netik man
Rimuxa Paskelbta Balandžio 9, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 9, 2008 Tik reikia pasidomėti Rabe dylančių detalių kainomis. Kai arimas savo Rabe plūgą pardavinėjo, buvau susigundęs, tačiau kai kainas sužinojau tai fantazija iš karto atšoko. Pats rinkausi tarp Potingerio ir Vogel-noot, ir pasirinkau Vogelį, nes jis man daug rimtesnis pasirodė, ir netik man As irgi turiu Rabe pluga tai kad tos detaliu kainos nelabai ir skiraisi nuo Kvernelando gal apie 20% ir brangesnes ir tik kaikurios pozicijos
Betygala Paskelbta Balandžio 9, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 9, 2008 Siulau GOIZIN. Tvirtas, su apsaugom plugas. Jei idomu parasyk savo nr zinute ir susiskambinsim.
gringo Paskelbta Balandžio 9, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 9, 2008 Cia tas pats goizin kuri Lytagra (Agrotiekimas) pardavinejo?
rimvydas Paskelbta Balandžio 9, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 9, 2008 nu ir kaip vogelis as irgi galvoju toki imt
Algis... Paskelbta Balandžio 9, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 9, 2008 Lemkena uzmirsot, dar Frosta, Overuma, Kuhna .O bearimines pamegint nenorit visai nieko.
arunis Paskelbta Balandžio 10, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 10, 2008 Cia tas pats goizin kuri Lytagra (Agrotiekimas) pardavinejo? vis dar pardavineja
gringo Paskelbta Balandžio 10, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 10, 2008 buvot vienoj parodoj šalia Overumo pastatė. geriau jau toliau kur būtumėt nugrūdę
arunis Paskelbta Balandžio 10, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 10, 2008 buvot vienoj parodoj šalia Overumo pastatė. geriau jau toliau kur būtumėt nugrūdę mes eiliniai zmogeliai, ka liepia ta ir darom
Julius Paskelbta Balandžio 10, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 10, 2008 Nusipirkau naują Gregore Besson 5 korpusu apverčiama, atrodo gan rimtai, kaip bus laukuose tik rudenį galėsiu pasakyt.
Rimuxa Paskelbta Balandžio 10, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 10, 2008 Nusipirkau naują Gregore Besson 5 korpusu apverčiama, atrodo gan rimtai, kaip bus laukuose tik rudenį galėsiu pasakyt. O daliu kainomis domejaisi?
Julius Paskelbta Balandžio 10, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 10, 2008 Kaltas, kuris yra 3 skylių, kai padyla perstatai ant kitų skylių ir po to verti ir dar kart perstatai, kainuoja lyg 24 lt. tai manau normaliai.
VIRGILIJUS Paskelbta Balandžio 10, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 10, 2008 Nusipirkau naują Gregore Besson 5 korpusu apverčiama, atrodo gan rimtai, kaip bus laukuose tik rudenį galėsiu pasakyt. O daliu kainomis domejaisi? jau tuoj bus5 m. "prancūzui" kaltai dyla , važiuok iki7-8km/ val greičiu užteks ilgiau . kaip man tai užtenka 1apie20-30ha, kaina jei imsi orginalias apie 40lt., -kt.apie 30lt, tai tiek apie kainas nes daugiau nieko ir nepirkau, o su RABE -atsargiai
Julius Paskelbta Balandžio 11, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 11, 2008 jau tuoj bus5 m. "prancūzui" kaltai dyla , važiuok iki7-8km/ val greičiu užteks ilgiau . kaip man tai užtenka 1apie20-30ha, kaina jei imsi orginalias apie 40lt., -kt.apie 30lt, tai tiek apie kainas nes daugiau nieko ir nepirkau, o su RABE -atsargiai Norėjau paklaust ar su priešplūgiais ari (idomu ar nekiša), o gal numetęs?
arimas Paskelbta Balandžio 11, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 11, 2008 tai kam perkat pluga su priesplugiais , jai pasiruose juos numest nuo pirmos dienos, kokius sugebat palikt laukus, jei plugus kisa? kazin masinai rata nuemus, ar ant triju nevaziuotu?
Julius Paskelbta Balandžio 11, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 11, 2008 Na paklausiau todėl, kad anksčiau , kai ardavom su apverčiamu kvernelandu , jam tarp korpusu tik 80 cm. ir jei kai palikdavo ilgesnės ražienos ar likdavo sugulusių tarpais tai iškart kišdavo.Tai mano artojas buvo visus priešlpūgius numėtęs.
Raimisx Paskelbta Balandžio 11, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 11, 2008 dekit atpjovimo diskus ir nereiks metyt....
Algis... Paskelbta Balandžio 11, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 11, 2008 Iskomplektuoti pluga greit galima, bet tada ir ner ko tiketis kokibisko arimo o pavasari prasideda liginimai visokiais balkiais, akejimai po tris kartus apart to ,kad suarus gerai su sukomplektuotu plugu pagal poreikius ir aisku tankintuvas neprosal. Tada pavasari karta pralekiai su germinatorium ir seji o jeigu sejamoji su idirbimu gal ir tiesiai i arima. Zodziu kaip pasiklosi taip issimiegosi Taigi kaip susiarsit taip ir pasesit.
gringo Paskelbta Balandžio 11, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 11, 2008 Artojas turbut nerukantis buvu, dektuku neturejo, tai priesplugius numete O jei rimtai tai gal geriau is vis neart negu sitaip
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti