Jump to content

Hardi purkštuvo valdymas


Recommended Posts

Bandziau ta būda, bet nesigavo per sudėtingas holera :lol:

Matai ten toks variantas jis savaeigis yra trys ratu komplektai dydis skiriasi tai automatiškai ir kompas kitap rodo

Pasakysiu tik tiek tu jį pirkai iš Antaniškių , 2000 litrų 24 m plotis ir jis jiems kainavo 40000 lt,kiek jie uždirbo tu žinai :icon-wink:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Paveiksliukį jis tikrai gražiai atrodo bet natūroj ............... Ten tik purkštukam sutvarkyt 3000 lt reikia.Vairo antgaliai baigia išsimauti iš korpuso ,štangos išdilę ,aplankstytos ,dažyti būtinai reikia.Prikelti iš numirusių galima viską ,tik viskas atsiremia į pinigus.Žinoma galima dirbti ir su tokiu ,be patikrų ,skystį "myžančiu " kaip jam patinka . Sekmės eksplotuojant .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Dėkui, kad papilstėt iš tuščio i kiaura :lol:

Purkštukams tris štukos gražiai skamba tai gal dar papezėsi kad juos visus reikia keist aišku dalis buvo aplaužytu tai jie tikrai ne tris štukas kainuoja.Ten kur ratų traukės klebėjo susitvrkėm per pusvalandi :icon-exclaim:

Šiaip tai manau lietuviškas pavydas iš jusų pusės :icon-wink:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Paskaičiuok 48 purkštukų laikikliai po 3 inžektorinius išpurškėjus kainuojančius po 20 lt 144 * 20 -- 2880 Plius sulaužyti trišakiai, išmėtyti išpurškėjų laikikliai (veržlės ) ,filtriukai .Dar 3000 kažin ar užteks .Sakai nereikės keisti visų išpurškėjų :lol: Patikroj iš 40 naujų išpurškėjų pirktų kesko 10 netilpo į standartus o tu kliedi praeiti patikrą su senais :lol: Cirkininkas, nutuokiu apie tamstos reikalavimus technikos tvarkingumui .

P.S. jei jis mus butų labai sudomines jis stovėtų pas mus o ne pas tamstą ,bet mes kitaip suprantam už ką mokėti tokias babkes

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...