Jump to content

Organinis stiklas


varstelis

Recommended Posts

kai pammatysi organinio stiklo kaina neissigask. o siap as dejau organini tai kaskos nevykes pasitaike per du metus pagelto nieko nesimato. tai skau pjausi is paprasto storesnio stiklo ir baiktas kriukis.

tai gal be UV apsaugos dejai?

Papasakok koks ten stiklas turi but uv tai suprantu ultravioletiniai spinduliai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Panevezio stiklo fabrikas pagal ismatavimus padaris koki tik nori stykla :icon-wink:

Man toli, be to gal organinio buna tamsesnio, nereiks tamsinti, nes ten soniniai langai, tai truputi noretusi kad saule nekepintu.

Jeigu tamsinsi paprasta plevele tai saule kepins dar labiau.As tai isbandziau. Isidesi organini patikek nusibos paciam del matomumo nes susiraizis.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Nesunku,dabar jaunimas masinom patis uzsitamsina bet ne del kepinimo o del nepermatomumo. Veidrodine butu geriau gal kiek atspindetu saules spindulius bet... kuo tamsesnis pavirsius tuo labiau sugeria spindulius. Manyciau geriausias variantas butu oro kondicionierius. Dabar srotuose nebrangiai galima nusipirkt lengvu automobiliu naudota kondisa ir prisikonstruot i norima kabina.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

organinis stiklas is senuku turi viena blogybe, labai greitai raizosi,jei dulkinas ir su skuduru pavalai tai ir susiraizo iskarto. beto jei darysi skyles paskui labai trukineja apie skyles (ta gal galima kaip nors isprest, bet kaip nezinau). mes turim isideja i traktoriu pernai pavasari tai siemet jau uzsakytas originalas, nes per ta sunkiai matosi o jei dar saule i ji sviecia tai isvis matomumas beveik nulinis.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

isipjoviau is 4mm paprasto stiklo ir uzvilkau plevele tamsinta, tam atvejui, jei stiklas sudus, plevele sulaikys shuke tai tikiuosi arteriju nesupjaustys, nei organinio ieskojau nei gaminausi spec, jau kokie 3 metai fortshtritas rieda ir nieko, juolabiau, gi ne kasdien su savo shedevru vazineji ir vazinesi. kam bereikalingos investicijos i nelabai vertinga daikta (cia as apie savo fortshtrita, visvien ish jo traktoriaus nera)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...