Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
kiek gali kainuot angaro projektas 18x30, aukstis 6m

Priklauso ant kiek architektas susnekamas :D vienam gali but kritine padetis,tai ir iki 10tukst isiteksi su viskuo, a kitas gali ir iki 15tukst uzsisaukt :)

• Atsakymai 50
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

Paskelbta

Siaip reiktu pamatus pasiziuret, ar jie tinkami kolonoms,visgi 18m plotis ir 6m aukstis,apkrovos bus nemazos, bet jei jie tinkami, ir nieko daugiau daryt nereikia, tai tada tokio pastato pastatymas kazkur apie 105-110tukst galetu kainuot.

• po 4 mėnesių...
Paskelbta

Už du angarus sumokėjau apie 150 000 lt. Statybą sunku įvertinti viską pasidariau pats, kai reikėjo pamatus lieti ir patį angarą styti pasikviečiau brolius į pagalbą. Neskubant per mėnesį, vieną angarą pasistačiau. Dokumentu tvarkymas dar 5 tukst.

Paskelbta

A kodel dvislaicio nestatei? man asmeniskai tie arkiniai angarai tai grynas sovietmecio palikimas, kai kiekvienam kaime vadinamu "kulchozo" laiku buvo bent po viena arkini angara :D galetum i svecius pasikviest paziuret kaip atoro pastatyti,idomu kaip konstrukcijos atrodo ir pan. :)

Paskelbta

Kam mokėti už papildomas erdves kurios bus neišnaudojamos. Pagrindas tai kokybės ir kainos santykis. Na kad neatrodytų kolchozas galima spalvas paderinti, bet man ir taip neblogai atrodo. :icon-rolleyes: Į svečius kas nori gali atvažiuoti ir pasižiūrėti kaip viskas atrodo. :D

Paskelbta

Jei norite pasiteirauti dėl angarų galite man paskambinti 865509792. Gyvenu Anykščių raj. netoli Surdegio. Norėčiau pabrėžti kad jei kas nori pigesnio varianto tai reikia rinktis tokio angaro konstrukcijas, kad kuo daugiau galėtum pasidaryti pats. Kai aš pasiteiravau kainų dėl pastatymo, tai atšoko fantazija ką nors samdyti.

Paskelbta
Jei norite pasiteirauti dėl angarų galite man paskambinti 865509792. Gyvenu Anykščių raj. netoli Surdegio. Norėčiau pabrėžti kad jei kas nori pigesnio varianto tai reikia rinktis tokio angaro konstrukcijas, kad kuo daugiau galėtum pasidaryti pats. Kai aš pasiteiravau kainų dėl pastatymo, tai atšoko fantazija ką nors samdyti.

o tu bent jau zinai, kad tokio angaro (virs 12m plocio) oficialiai ukio budu statyti negalima!!! statyti turi teise tik imone, turinti licenzija statyti ypatingos paskirties pastatus. jei pats pasistatei suvargsi pridavinedamas, ir vistiek reiks ieskoti imones kuri pastate. man irgi atrodo juokinga ir pikta ant tokiu genialiu istatymu

Paskelbta

Tai va, iki siandien tevams sakau, kam man tik viena broli tedavet, angaro jis man tai nepades pastatyt :D Sito ekoangaru surinkimas greitas, bet man neatrodo tvirti sitie angarai, jokios konstrukcijos, tik lenkta skarda ir tiek. Aisku, ta skarda stora, bet man kazkaip nepatikima atrodo :)

Paskelbta

Nenoriu niekam nieko įrodynėti, telefonas yra galite paskambinti, galite atvažiuoti ir pasižiūrėti. Angaras stovi jau trys metai. Na nepaslaptis jei viską darysi kaip parasyta įstatymuose, tai geriau nieko nedaryti. Tiesiog noriu patarti kolegoms. Jei viskas butu taip paprata tai ir tokių dikusijų nebūtų.

• po 10 mėnesių...
  • po 1 metų...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...