Jump to content

profilex

Nariai
  • Pranešimai

    63
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario profilex paskelbtas turinys

  1. Turi tikt, kitaip ir būti negali! Norint sandėlį įtraukt į valdų modernizavimą reikia pristatyt jiems projektą su statybos leidimu ir ekonominę dalį ( t.y. tiksli sąmata, kurią pagal projektą sudaro žmogus turintis tam kvalifikacijos atestatą, dažniausiai architektai tai sutvarko ). Teko pačiam asmeniškai susidurt su statybų pridavinėjimu per NMA, tai galiu pasakyt geriau pirkt su visom statybom, t.y su pastatymu, nei pirkt tik medžiagas. Statyboms taikomi normatyviniai įkainiai, kai užtenka pasirinkt vieną statytoją ir nereik jokių apklausų.
  2. Jūsų atveju gautųsi apie 90tūkst. be PVM su viskuo ( išskyrus grindų betonavimą )
  3. Viskas, išskyrus grindų betonavimą. ( Visos statybinės medžiagos, švieslangiai, durys, darbas, pamatai ir kt. ) Ir techninis projektas dar priklauso.
  4. Ten skaičiavom bendrą kainą su pastogine, tai jei be pastoginės, kaina būtų apie 220tūkst. be PVM
  5. Pridedu vieną iš paskutiniųjų praeitų metų mūsų darbų nuotraukų, UAB "Plastena" gamynių laikymo sandėlys su pastogine sujungta su esamu pastatu. Sandėlio išmatavimai 24x35x6.
  6. Deja, bet kokybės ir kainos santykis pas mus vienas iš geriausių Lietuvoj, jeigu ne pats geriausias, gamyba vyksta visu pajėgumu nematau daugiau tikslo diskutuot ir pildyt šitą forumą, kas norės ir kam reikės-tas pirks.
  7. Ne vienus metus dirbam, ne vieną pastatą apdengę, klientų ratas tik didėja, o kai gera produkcija, tai ir užsakymų daug. Skardą profiliavimui tiekia 3 pagrindiniai patikimi ir patikrinti partneriai iš Švedijos, Vokietijos ir Rusijos. Mūsų skarda nėra pagaminta nei Taivanyje nei Kinijoje, būtume turbūt bankrutavę su tokia produkcija.
  8. Čerpių imitacija (Attic) 18,00lt/kv.m. su pvm. bendro ploto.
  9. Kiekvienas projektuotojas turi savo nuomone ir jos laikosi, taip kad jus butumet projektaves vienaip, sitas zmogus suprojektavo kitaip, kitas butu dar kitaip projektaves ir t.t. Su jumis dirbt kaip loterijoj, arba laimesi, arba pralaimesi, todel mums ieskant projektuotoju tenka irgi pasistengt. Dabar turim savo patikima zmogu prie projektavimo darbu, tai ir galvos nebesukam. Kaip, kad daznai sakoma jog Lietuvoj yra 3 milijonai krepsinio treneriu, taip ir cia galima palygint, jog kiekvienas gali but konstruktorius ir destyt savo mintis:)
  10. Manau jog sitoj vietoj reikejo atskira tema geriau kurt, ar tiesiai i PM zmogui rasyt, efektyvesnis rezultatas.
  11. Jeigu tai bus atviro tipo, kai nereikalingos sienos, aisku tokiu atveju geriausia metalinių konstrukcijų pastatas. Tokio tipo Tauragėj neperseniausiai pastatėm, tik buvo 12x60, irgi tik su uzdengtu stogu, ir atvirom sienom. Jūsu atveju užtenka dėt kolonas kas 6 metrai ( kiekvienai kolnai grežtinis pamatas ), optimaliausias variantas, ir ant stogo konstrukcijų tvirtint Z profilį, bei susukt skardą ir būtų viskas. Na nebent dar būtų noras lietvamzdžius sudėt, bet kažin ar tokiam atviram reikia. Plotis gana nemažas ir be atramų dar, tad savaime ir konstrukcijos galingesnės būtų, bei kaina didesnė. 20x30x4 jeigu atviras ir tik su stogu, kaina kažkur svyruotų apie 100tūkst plius PVM ( su pamatais ir pilnu pastatymu ). Po projekto yra geriausia kaina patikslint, žinant visas apkrovas ir statikas. Jeigu kokių klausimų dar iškils galit asmeniškai susisiekt.
  12. Manau ir taip aisku, jog statom uzdarus...
  13. Jeigu ten raso apie ukininka Ricarda Malduti, tada sita pastogine stovi.
  14. Turim savo suvirinimo cecheli, todel galime pasiulyti ivairiu sprendimu statybos klausimais
  15. Projektas tikrai yra reikalingas, nesvarbu,kad pamatai neistisiniai, jeigu pastatas virsija 80kv.m. tada ir projekto reikia, o paskui jau prasideda niuansai ar sudetingas tas projektas ar ne. O stogui linkt neleidzia priekine santvara, sitas pastatas ir yra toks nestandartinis,sudetingesnis, nes visas priekis 20m neturi jokios atramos.
  16. Kodel nestandartinio ? Klasikinis metalinis remas . Kiekviename metaliniu konstrukciju vadovelyje toki galima surast. Kislovodsk tipo laikini pastatai, kuriuos masiskai sovietmeciu gamino, tokio tipo. Siulyciau ne kitu statinius komentuot, o pasiam savo statinius siulyt su kainom, nuotraukom, jau pastatytais pastatu pvz ir panasiai.
  17. Su kompanija kur tai besedint tikrai nuotaika praskaidrins sita daina
  18. tai taip ir padarom,po 14d. tada
  19. tai be problemu, kitos savaites pradzioj pasiskambinsiu tau,tavo nr berods turiu is seniau, ir susitarsim kada cia galeciau uzsukt.
  20. Geriausia kai pamatai vietoj kaip viskas atrodo, o tada jau gali ivairiausiu pasiulymu teikt, taip kad man rods kvieskis statybininkus i vieta ir viska isspresit.
  21. Zinai, kai pagalvoji, jog restauruodamas sita sutaupai apie 30-40tukst, tai atrodo kad gal geriau kazkaip pasispaust, ir pataupius pasistatyt,kaip tu sakai, blizganti sandeli Neaisku kiek tos molines sienos laikys, kokia ten fauna apsigyvens, ir ar nereiks po metu ar dvieju tas sienas keist.
  22. Na, tokio projekto su stulpais netvirtintu ne vienas architektas, bet kadangi cia kiek supratau reikia supaprastinto varianto ukio budu, tada belieka palinket jog viskas pavyktu taip kaip suplanave.
  23. Kaip tu apskaiciuosi nezinodamas kas, kaip, is ko, is kur ir pan??? Vieni už pastatymą gali imti 10tukst, kiti 20 tukst, vieni uz pamatu padaryma 10tukst, kiti 20tukst. chebra
  24. Daugoka? Pabandyk šitą eskizą atsispausdint, nusivešk į kitas įmones kur stato iš metalo konstrukcijų ir paprašyk, kad pateiktų samatą, ir tada galėsim kalbėt. Kiekvieno žmogaus teisė yra rinktis, tai ir jums visi keliai atviri Pasiūlymas visiems: niekad nepirkit pirmo pasitaikiusio daikto, visada ieškokit analogų, lyginkit kainas, ir tik viską išanalizavę- įsigykit.
×
×
  • Create New...