Jump to content

Ar naudojate dinamometrinį raktą ?  

60 nariai balsavo

1. 1. Ar naudojate dinamometrinį raktą ?

• Naudoju
      20
    • Nenaudoju
      40

Recommended Posts

Paskelbta

Keisiu variklio galvutę savo MTZ.Vienas meistras patarė būtinai naudoti dinamometrinį raktą.Iki šiol suvaržydavome šachmatiškai,o po to vėl visus varžtus praeini paverždamas iki galo.Kaip manote ar būtinas dinamometrinis raktas :icon-question: Ar naudojate jį :icon-question: Kas žino kokia maždaug jo kaina ir kas prekiauja,nes kol kas už akių neužkliuvo...

Paskelbta
:) ,na jei nezadi galvuciu varzyt kiekviena diena, samdyk mane, per 5min suvazysiu o puse rakto sumos paskirsim "linksmajai daliai" :icon-rolleyes::icon-wink: .Svarbu uzverzimo tolygumas ir kazkiek tvarka bet jei ne pirma varzta suksi, susitvarkysi.O jei kiekvienadien varzysi, tuo labiau nebereiks :icon-wink:
Paskelbta

Nepasitikiu tokiu raktu, veržiu šiek tiek daugiau. Per daugelį metų ranka įsidirbo, jaučiu, kiek reikia veržti. Ne vieną variklį esu perrinkęs. Jei varžtą persuku, reiškia jis tikrai silpnas ir nebūtų laikęs.

Paskelbta

dinamometrinis raktas ypac svarbu aliuminems galvutems, nes ne pagal tvarka verziant jos greitai susimeta. Spizinems labai gerai, bet jei po ranka nera, tai ka padarysi....

mano king Tony, 70 - 300 Nm, kainavo 200lt(+-), teng tools girdejau geri ir uz panasia kaina. Siaip as rekomenduoju naudot.

• po 2 metų...
  • po 1 metų...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...