Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

girdejau kad nete yra zemelapis su visos lietuvos laisva, tai yra valstybine zeme, buciau dekingas nurodziusiam adresa i ta saita

• Atsakymai 74
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta

google laisva valstybine zeme ir apskritis kuri domina pvz siauliai, taip kaip nerijus jau rashe. matai kokioje kadastrineje vietoveje kiek laisvos yra

Paskelbta

parsisiunciau ir kur raso ta laisva zeme valstybine?

ten tik:

Eil.

Nr.

Kadastro vietovės

pavadinimas

Bendras

LVŽ

sklypų

plotas,

ha (iš jų,

saugotinose

teritorijose,

ha)

LVŽ sklypų žemės naudmenų plotų eksplikacija, ha

(iš jų, saugotinose teritorijose, ha)

Žemės ūkio

naudmenos

bendras

plotas

iš jo,

ariama

žemė

miškas

vandens

telkiniai

(ežerai,

tvenkiniai)

kitos

žemės

naudme

nos

Pasta

bos

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Nu jei žemė laisva tai tik valstybės , koks dar savininkas? Tie skaičiai tai kadastrinis numeris Norint atrinkti kur tai yra reikalingas GIS. Teks pas žemėtvarkininkus ar matininkus kreiptis.

Paskelbta
Nu jei žemė laisva tai tik valstybės , koks dar savininkas? Tie skaičiai tai kadastrinis numeris Norint atrinkti kur tai yra reikalingas GIS. Teks pas žemėtvarkininkus ar matininkus kreiptis.
Prie ko cia GIS, norint atrinkti kadastrini Nr. GIS jei zinai kordinates tada pagal jas gali surasti.
Paskelbta

per google radau nuoru paspaust open visx ok kraunas o kai pasikraun nieka neroda kur ir koki ta zeme gal kas galit padet .o gal cia reik kokia spicialia programa parsisiust

• po 3 savaičių...
Paskelbta

kaip kolegos sekasi su gamtos apsauga???

mane katik truktelejo, kuro baze..... metalo lauzas...

isivaizduoju kas laukia tu kurie dar ir givuliu turi.

na, nieko nepashiksi, nori zemes, buk malonus susitvarkyk

Paskelbta
kaip kolegos sekasi su gamtos apsauga???

mane katik truktelejo, kuro baze..... metalo lauzas...

isivaizduoju kas laukia tu kurie dar ir givuliu turi.

na, nieko nepashiksi, nori zemes, buk malonus susitvarkyk

Gavai baudos ar tik ispejo? O gal pagrasino kad ismokas atims?

Paskelbta

savaite pasitaisyti

padangos senos zaltys , i kruva sumestos ir vis neprisiruoshiau bent i palepes sukishti, tai dabar teks priduoti, mat mate,kad tikrai yra, lauza teks irgi pusvelciui atiduoti, o slapia, privaziuot baisu kaip bus,

kuro baze.....

pylima liepe susipilti :)

ir 10m2 isbetonuoti ten kur traktorius stovi uzpilant kura.

suprantu kad viskas lyg ir logishka, bet kai mano ukiui vasario 24d. 4 metai sukakoja, tai biski liudna, kad ne nuo to galo pradejau tvarkytis.

nu nieko

gal kas zinot kur priduoti senas padangas nebrangiai :)

Paskelbta
savaite pasitaisyti

padangos senos zaltys , i kruva sumestos ir vis neprisiruoshiau bent i palepes sukishti, tai dabar teks priduoti, mat mate,kad tikrai yra, lauza teks irgi pusvelciui atiduoti, o slapia, privaziuot baisu kaip bus,

kuro baze.....

suprantu kad viskas lyg ir logishka, bet kai mano ukiui vasario 24d. 4 metai sukakoja, tai biski liudna, kad ne nuo to galo pradejau tvarkytis.

nu nieko

na kuro baze suprantu, bet metalo lauza jei tvarkingai sukrautas... tai pavirint reiks ar kur panaudot - lekt naujo pirkt?

Paskelbta

Tai kuro baze reikia irgi per savaite susitvarkyti ten su tuo pylimu irgi idomu jeigu pastatas didelis ka aplink reikia pilimo ar galima isvis nerodyt kuro bazės Patark kokios dar smulkmenas tikrina ir perkiek laiko atvyksta nuo pazymos uzsakymo

Paskelbta
savaite pasitaisyti

kuro baze.....

nu nieko

aš senų padangų priekabą prieš naujus metus išvežiau į atliekų surinkimo aikštelę, tai pilną konteinerį pakroviau ir dar šalia trečdalį palikau, tai jokio mokesčio nereikia mokėti, bet jei tau reikia popierio tuomet reikia pristatyti kažkokiai firmai, kuri jas perdirba

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...