Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

uzsienietiskos nesuliginsi patogumo ir universalumo atzvilgiu su rusisku paskutini traktoriu perkant grieztai nusistaciau kad bus ne belarusas nes paciam tenka ilgai dirbti su juo tai noris biski patogumo ko belaruse tikrai mazai

Paskelbta

aciu uz sveikinimus, jei zetoro servisas butu normalus tikrai geriau imchiau zetora nei mtz, parodoje isbandziau visus modelius kiek buvo,manau geras produktas, o ir su kaina nera labai susipykes

Paskelbta

jau esu minejes, forumas vienintele vieta kur galiu kalbet apie zemes uki, nes namie ir savo aplinkoje deja deja esu vienishas, taigi ir varau naktimis, tikiuosi neikiresiu, beja ziema dabar, viska tingisi daryt, paloshi kashes diena o vakare forumas :)

vis geriau nei su bokalu kabake sedet

Paskelbta

teisibe del kabako

as masciau apie case uz jaunuju parama bet siemet susikniso man viskas tai pora metu palauksiu dar, o kai taip kainos kyla tai uz parama tik mtz teiseis ir koks padargas imant uzsenska tai tik traktoriu o kur padargai...

Paskelbta
aciu uz sveikinimus, jei zetoro servisas butu normalus tikrai geriau imchiau zetora nei mtz, parodoje isbandziau visus modelius kiek buvo,manau geras produktas, o ir su kaina nera labai susipykes

kazi kaip su tais zetorais uz zetoro kaina beveik iseitu koks jd ar valtra ar case

Paskelbta

na veluoja atvykti prizada ir neatvyksta,po to dar buvo toks dalykas kai zmogus nusipirko valtra ir jos hydro siurblio galingumas buvo mazas tai jam nedirbo normaliai su sejamaja kai pries tai pardavejai reke kad uzteks galingumo po to kol istate kita galingesne zmogui kryziaus kelius teko nueiti

Paskelbta
bet isdalies juk serviso tiem darbutojam uz pardavima alga, o priburt visko gali reike [paciam viska ivertinti ir tada susikomplektuoti :icon-wink:

Arturas ligtais turi valtras tai nesiskundzia servisu :icon-wink:

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...