Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

na jei pats nedirbi su tuo bielkiu tai gal ir geras traktorius bet jei paciam dirbti tenka ir tarkim islipus is po kokio vakarietisko pradedant vaziuot atrodo kad dangus griuva o ka kalbet apie garso izoliacija rankeneliu isdestima ir siaip vaziavimo komforta

Paskelbta

o be to deveta pirkti zinoma loterija bet nemanau kad didesne negu kad perkant nauja bielki na tiesa yra garantija bet jei per garantini kas subiro tam bielkiui tai birs ir toliau

Paskelbta

nu pasnekesys neblogas, bet masinos su traktorium nera lygint..

dirbau ir su case ir belarusais ir visdelto mtz daug maloniau, gal ir garseu variklis kabinoi girdimas, bet jis praina pro ausi ir nieko o va case kai iki dugno gaza tai zvmbe kaip muse tikrai nieko gero :icon-confused:

Paskelbta
Mano brolis su BELARUS 952 200ha apdirba ir nesiskundzia kolkas savo Belarusu, nors su juo yra prasukes apie 2000motoval
o dideliu nuovargiu Pats dirbu 150 ir jau ziuriu i vakarus,pavargstu
Paskelbta

Case'as Case'ui nelygu, ziurint su kokiu tu ten vaziavai, man yra teke matyt case 1056 xl pas drauga, tai ten 6 cil motoras, vien jo garsas man kaip graziausia muzika :) O siap, kad ir 1987 komfortu kazin ar su mtz palyginsi.

Paskelbta

va va tame ir esme tarkim is vakarietisko traktoriaus po darbo dienos islipi ir dar kazka nuveikti norisi o iskritus isbielkio tai tiesiai i lova su zvimbiancia galva

Paskelbta
tiesa dar vienas dalykas kodel jus perkat tarkim deveta audi o ne nauja ziguli tai su traktarais manau irgi taip pat

malacius, stauga, zinai ka kalbi, pritariu, nes pats shiemet isitikinau, namo po darbo grizes tai dar ir apie zmona pagalvoji... o su belorusu budavo grizti, rura uzputojusi nuo jojimo :):D

Paskelbta

na va gal zmones nera sedeja vakarietiskam ir nera pajute to skirtumo, visgi kai galima sau leisti dirbti patogioj aplinkoj ir sweikatos ir kuro atzvilgiu susitaupo

Paskelbta

del rusyno, manau labai neetishka belorusu vadinti rusais, ar paties niekada nevadino rusu??

man tai teko susidurt, tikrai nefaina, kai liaudis neismano

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...