Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

gerai,baigaim cia sneket,gausim bananu paskui :) pirk nauaj 1025 ir neturesi vargo,bet uz tokia kaian iseina geras uzsienietis...gal geriau apynauji McCormika nusipirkt uz ta kaina? kaip manot?

Paskelbta

siaip tai naujo belo tai tikrai nesiulyciau, geriau jau deveta dzioni man atrodo pasiimti :icon-rolleyes: pries 4 metus pirkom nauja bela, su lyg nauju tepalai kaip bego taip ir tebebega, ir su aptarnavimu dzeiranos yra problema, po pora sav reikia laukti :icon-confused:

Paskelbta
siaip tai naujo belo tai tikrai nesiulyciau, geriau jau deveta dzioni man atrodo pasiimti :icon-rolleyes: pries 4 metus pirkom nauja bela, su lyg nauju tepalai kaip bego taip ir tebebega, ir su aptarnavimu dzeiranos yra problema, po pora sav reikia laukti :icon-confused:

o kaip manai kiek reiks laukt kol tokiu metu dzoniui daliu gausi? :icon-wink:

Paskelbta

o kaip manai kiek reiks laukt kol tokiu metu dzoniui daliu gausi? :icon-wink:

blogiaisiu atveju 3dienas turbut arba dar trumpiau bent jau case ar mf dalys tai greit atkeliauja, nemanau kad dojus atsilieka

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...