Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Skaičiau viskių nuomonių apie šitą modelį -vieni giria , kiti labai peikia. Mano nuomone gal geriau Fendt 818 arba 30 JD, nes bent jau apie 6020 serijos JD tai atsiliepimai kraupųs dažniausiai.

Paskelbta
Dėkoju už pastebėjimus, bet man reikia info apie mano paminėtą traktorių, o ne apie patį 7920 modelį :)

turiu 7820 tai praktiskai tas pats traktorius tik truputuka silpnesnis. jau pradirbau 1400 valandu ir jokiu nusiskundimu neturiu. 7000 serijos tikrai patikimesni traktoriai nei 6000 serijos. nes jie jau gaminami USA o ne europoje kaip 6 klases. mano nuomone tai vertas demesio traktorius.

Paskelbta

tik belaipsne transmisija tai man nelabai patinka. man vadybininkas net liepe rinktis paprasta pusiau automatine tipo jei nenori turet problemu su deze tai geriau rinktis paprasta deze. turejo jie lauko dienoj viena atsivare su ta belaipsne transmisija tai kazko nejo jie tas traktorius, kauke deze patys nezinojo nei ka daryt

Paskelbta

Kodel neperki naujo?Atsiimsi 15 tukstanciu,be to garantija,dar ir palukanas kompensuoja,ir kaina iseins ne ka didesne. Taip kad gerai pagalvok,o traktorius naujas tai tikrai super.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...