Jump to content

Išradėjas

Nariai
  • Pranešimai

    3633
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    35

Atsakymai kurių autorius Išradėjas

  1. Prieš 10 valandų, sole pranešimas:

    Lyginant pagal kainą/patogumą tai dabartiniu metu šildymas dyzelinu patraukliai atrodo, kaip bus ateityje nieks nežino. Šilumos siurbliui oras-vanduo labiausiai nepatinka drėgnas ir < +5 temperatūros oras, praėjusias 2 žiemas pažįstamas džiaugėsi šildymu bet prieš tai kai buvo drėgna žiema nenoriai kalbėjo apie elektros sąnaudas. Bent čiuožyklą nemokamai turėjo prie išorinio bloko kaip kompensaciją :crying-pink:

    Prakurenau praeita ziema su dizeliu,katiliukas ,, Sime,,,jokio vargo .Jeigu gudragalviai nenuims akcizo lengvatos,tai liuks sprendimas,prieziuros minimum,kaip su dujomis.Namas beveik 200kv.per ziema kazkur 2 kubai kuro.Kambariuose 22-23 laipsniai plius siltas vanduo.Tiesa, katilo kaina su degikliu 1100e.Paprastas kaip dvi kapeikos.

  2. Prieš 16 valandų, 00900storas pranešimas:

    Ar dar galima laistyti kasa ant kvieciu, laukem visi aisku lietaus, bet nepanasu kad dar ro greit sulauksim, kviečiai tankus, 31 kazkur tarpsnis, ar neapdegins ?

    Drasiai gali laistyti,dabar pats tas nes orai susilo,visas azotas esantis KASe bus paimamas.Jei, kazkiek kur lasiukai prilips, apdegs neimk i galva,greitai susitvarkys.Geriau vakare ,maziau isgaruos amonjakinis azotas.

  3. Prieš 7 valandas, woldass pranešimas:

    jis is po technikines, tai nemanau kad labai palaida ta vaziuokle butu, kad vienam kitam toks jausmas butu , o dabar visiem jiems taip, reiskias taip turi buti, del jo vaziuokles  konstrukcijos. dar jis gana aukstas ir padangos aukstos, ir tas duoda ta jausma

    Padangos itakos turi,ypac jei ne visos vienodos.jeigu aukstis didelis bandyk slegi sukelti iki maksimumo ir dar kazkiek,jeigu pageres reiskia cia suva pakastas.

  4. Nu nezinau... pas mane Toyota Chruizeris,tiek asfaltu tiek zvyrkeliu kaip ikaltas,paleidi vaira ir tai tiesiai eina,duobiu neskaiciuoja.Tiesa pirktas naujas bet ir padeveti nesiblasko po kelia.Kazkaip kyla itarimas kad jei vaira reikia gaudyti tai kazkas vaziuokleje issidevejo,gal galinis tiltas vaiksto,ant stendo nesimato.

  5. Prieš 9 valandas, woldass pranešimas:

    sveiki Grand cherokee turetojai, gal pasidalinsit patirtim, ar kas esate kazkaip sumazine ta plaukiojima nevalinga to dzipo, ar cia jau nieko nepadarysi su juo ? isigijau jau toki, smagus, tik kazkaip priprast reikia , nes vaira laikyt gali tiesiai bet jis kur nori ten pasisuka kazkiek .

    Gal tu prie jo nesipratink:eusa-think: o jieskok gedimo del ko jis taip pats sukinejasi.

  6. On 2020-01-24 at 23:36, tadasg pranešimas:

    Mėra plano kad ją kišti prie kombaino, vešim iš namų, po džiovyklos. Neturiu kur versti tą šalamandrą.

    Pradesi vaziuoti ,atsiras visokiu reikalu,tai i turgu,tai i baznycia ,tai pas mergas...:icon-lol: taip atrodo kol nepradedi.

  7. prieš 2 minutes , tirexs pranešimas:

    Gan padoriai kūrėsi, servise manuale nurodo matuoti pasildzius 30 min ant 1200rpm. Turėtų būti apie 25atm pagal knygą. Atrodo, kad arklių trūksta. Patikrino forsunkes-visos negyvos... Reikia galus atrast

    Saltas ar pasildytas kompresija daug nesiskirs,jeigu vietoj 25 pas tave tik 14-15 tai grupe reikia keisti,tikrink cilindrus,gal uztektu tik ziedus pakeisti.

  8. Prieš 2 valandas, hobis pranešimas:

    Pas mane savivartis 6*2 tai nebuna dydeliu bedu su pravažumu [ tiesa tingini galiu priverstinai pasikelti] tai , kad negazdinkit liaudies  be to 6*4 bus linginis ir valdytojo mokestis dvigubai dydesnis , reduktoriai letesni kuro daugiau ir t.t. o vilkiko pliusai kad gali daugiau uzkrauti ir sastatas bus  pigesnis už savivartis + piekaba 

    Liaudis klausia kas geriau prie ukio o ne asfaltais vazineti,tai aiskiai isdestyta kad 6x2 negerai.Galima joti ant asilo,bet zirgas geriau,ka renkames?Vilkikas- siaip viskas gerai bet kai slapia prie kombaino ne visada privaziuosi.Sunkvezimis 6x4, nukabinus priekaba, lipa neblogai.

  9. prieš 2 minutes , yogop pranešimas:

    Turim savivarti 6x4 su puspriekabe . Tai universalumo prasme tikrai gerai, universaliau negu vilkikas + puspriekabe. Vaziuojam su grudais, nuo kombaino vezam nusimete puspriekabe/ priekaba, trasas i lauka, sekla per sėja pasivežam.Per metus prasukam 20-30k, . Dabar Planuojam pirkt ir vilkika. Aisku geriausia turbut kad butu 6x4 , nes kas is pazystamu turejo 6x2 tai taspats kas vilkikas, nuvaziuoji nuo kelio ir ragas.
    Sunkvezimis su priekaba  didelis pliusas universalumui.
    Vilkikas didelis pliusas vezant birius, nes daug kur per gala vertimas.

    Jau norejau kisti savo trigrasi,bet kolega yogop viska teisingai isaiskino.Galiu nuo saves tik prideti kad 6x2 ukio salygom isvis netinka,nebent visa laika butu sausra,vasara ir nereiktu nuvaziuoti nuo kelio.

  10. Prieš 1 valandų, JCB pranešimas:

    Kam čia smulkintis, į sibirą visus, o tai inksčia bile inkšti, ane?

    Neissizadekim.Prisimenu vienas aktyvus sjudietis klausineja bobute; papasakokit mociute,kaip ten jus i ta sibira veze,turbut labai sunku buvo? Bobute pagalvojo ir sako; Mus,vaikeli,tai uzkaltuose gyvuliniuose vagonuose veze ,bet veze...o jus, uz tokius darbus,pesciomis i sibira varys.

  11. prieš 37 minutes , joniskietis pranešimas:

    Sunkiai Tau kažkaip su loginiu mąstymu-tipo kuo daugiau buvau paremtas, tuo dabar man turėtų būti sunkiau?? :D Geležinė logika, nieko nepasakysi..

    Pabandykim nors viena joniskieti nuo ukio nukrapstyti,kur jau kur Joniskyje sekmingiausiai jiems sekasi, nes zemes geros .Senoliu patarle; Nevaryk dievo i medi su botagu, nes neisprasysi su pyragu.

  12. prieš 1 minutę , joniskietis pranešimas:

    Neįsikerti. Aš sakau, jei egzistuoja milžiniškas kontrastas tarp gamybos priemonių, prasukamos apyvartos ir ūkininko gyvenimo kokybės, tai reiškia, jog ir dirbi akivaizdžiai tik tam, kad dirbtum ir apmokėtum gelžgalių aptarnavimo, kreditavimo sąskaitas.

    Cia jau kiekvienas kaip sugeba tvarkytis savo piniginius reikalus.Tavo ukis tu ir turi zinoti kiek klebonui,kiek valstybei, kiek mergoms,kiek sau pavalgymui.

  13. prieš 7 minutes , joniskietis pranešimas:

    Neįsikerti ką sakau. Aš sakau, jog pinigų kiekis nuo EU pradžios žemės ūkyje stipriai padidėjo, tačiau tai nereiškia, jog ir LT žemdirbio gerbūvis pagerėjo. 

    Na jeigu gerai,, isikertu,,tai pats noretum kad ne tik uki europa paremtu bet ir ukininko asmenini gyvenima, kad nauja pasata nusipirktu bet taip juk nebuna..

  14. prieš 1 minutę , joniskietis pranešimas:

    Aš nieko nenoriu. Sakau, jog visa žmės ūkio “rėmimo” politika-tai tik smėlis išbyrantis pro žemdirbio pirštus ir nusėdantis kitų veikėjų bankų sąskaitose. 

    Tik nereikia chebra.....Davai neimkit ismoku,nedeklaruokit paseliu,dirbkit kaip jums atrodo geriau ,sekit ka norite.Niekas nedraudzia ....,ydomu kiek ukininku yra ant Lietuvos taip dirbanciu.

×
×
  • Create New...