Jump to content

Justas STC

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Zarasai

Justas STC pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Visiems pranešu: Pešimo aparatas parduotas! Jei kas gaminsit darykite du iškarto - norinčių bus. p.s. aparato foto neturiu.
  2. galiu ir papasakot , galiu ir parduot (už kokias 7 šimtines), nes aplinkybes taip susiklostė, kad ūkį uždarau ir jis jau bus nereikalingas nuo 08.15 (bus paskutinis pešimas).
  3. Ši savaitgalį jau pristačiau (savam ir pažįstamų rate) vištų pešimo aparatą. Malonu stebėti žmones, kai lieka išsižioją ir apstulbę, kad višta jau nupešta. Visa tai trunka +/- 15 sekundžių. Malonu ir pačiam. Žinoma tobulumui ribų nėra, bet man pakanka kas padaryta dabar.
  4. ei - nesinervink, baigėsi plėvelė matyt o gal daug perkančių ORĄ...
  5. Justas STC

    Trašos bulvėms

    Tipo niekas netrešia ir gal bulvių niekas neaugina, kad negali patarti. Netikiu kad pas visus yra mėšlo kuriuo dirva pamaitinta. Pasidalinkit patirtimi, kokiomis trąšomis bulves trešėt?
  6. Justas STC

    Rūkymas

    Aš taip pat dėkingas Allen Carr už knyga "Lengvas būdas mesti rūkyti". 12 metų save žudžiau, jau 4 metus gyvenu laisvai ir nepriklausomai . Svarbu turėti norą atsikratyti šio žalingo įpročio, ir jums pavyks. O skaitymas prabėgomis ir tik dėl mados - jau geriau nesakyti, kad nepadėjo. Niekas tau žmogau nepadės jei pats sau nepadėsi.
  7. Justas STC

    irankiai

    Sveiki, dėl įrankių iš sykio sunku visas firmas paminėti. Pamenu pats pirmas buvo Bosch žalias akumuliatorinis suktukas (12V), perleidau draugui ir mano žiniomis vis dar dirba tik akumuliatoriai labai nusilpę. Visas kitas arsenalas iš elektrinių: Makita, Metabo, Boch (mėlymas), AEG, Skill (labai retam naudojimui ir kuo puikiausia užtenka). Motorinė technika Stihl. Mechaniniai įrankiai: rusų, kinų, indų ir nžn. gamybos kaip pagalbiniai, o pagrinde dirba GEDORE, Knipex, Fiskars ir paskutinis atradimas Force (www.irankiaiforce.lt didmena, bet kainas geras ir mažmenai padaro 861864513 Valentinas). Tiek kiek prisiminiau, gal ko ir nepaminėjau... :
  8. Justas STC

    CB radijo ryšys ūkyje

    Sveiki, CB kiekvienam pagal save, sako mob. yra. Bet kai reikia info perduoti čia ir dabar, patogiausias instrumentas CB arba PMR radio stotelės. Pvz: pas mane yra abu variantai - PMR stoteles (max. veikimas idealiomis sąlygomis 5 km. spinduliu) ir CB stacionari stotis namuose ir mašinose (Alan Midland 42 Plus, kurios yra kartu ir mobilios (nešiojamos - jungiasi akumuliatorius). PMR naudojam kai veikla vyksta toliau nuo namu: velkant transportą, žvejojant (valtis - krantas, krantas - kitas krantas), paieškoje ir pan. CB kai veiksmas vyksta apie namus 10 km spinduliu (10 km. tik prielaida, nes atstumas priklauso nuo daug faktorių: kaip kalnuotumas, miškingumas, elektros linijos ir t.t. o svarbiausia antenos suderinamumas). Man radio ryšio įranga neatsiejama dienos dalis.
  9. Justas STC

    Ką pasėsi ... 2011

    Ryt iš ryto važiuojam. Gerai būtų jei kas papasakotų smulkiau kur auto palikt. Negi nėra jokių nuorodų į parkavimo aikšteles?
  10. Justas STC

    kombikorma

    Viskas aišku, ką turėjai omenį, bet jau išeities šiam kartui neturiu - reiks šert JG pašarais, o per tą laiką iškamantinėt specialistus kokiais šeria ir kur perka. AČIŪ visiems
  11. Justas STC

    kombikorma

    Ne iš tirščių, o iš Joniškio Grūdų atitikties deklaracijos NR; 91699, visaverčiai pašarai triušiams (granuliuoti) Klausiu nes, šioje temoje apie Joniškio Grūdų kombikorma nebuvo užsiminta. Man pradedančiam svarbu žinoti, kas gerai kas ne. Tikiuosi forumas ir yra kad pasidalinti patirtimis, o ne turgaus bobčiu versijas reikšti. Nenori dalintis patirtimi tai ir nieko nesakyk, negu purkštauk dėl palyginimų. Mokomės kartu arba tik egoistiškai vargstam ieškodami sau gerovės O išties stiprybė yra vienybėje.
  12. Justas STC

    kombikorma

    Dėl gerumo katik palyginau jūsų girtus Koudijs Feed su Joniškio Grūdų kombikormos sudedamąsias dalis. Parametrai labai panašūs tik vienintelė žalia ląsteliena ženkliai išsiskyrė Koudijs Feed 17 proc o Joniškio Grūdų 10,43 proc.
  13. Justas STC

    kombikorma

    Sveiki visi, triušininkystė man naujas iššūkis. Mėsai - sau ir kas pageidaus O dėl kombikormos - ką ekspertai manot apie Joniškio Grūdai gaminamus visaverčius pašarus triušiams?
×
×
  • Create New...