Jump to content

juska49

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

juska49 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. juska49

    CB radijo ryšys ūkyje

    Siaip tai man ziauriai pradejo patikti, kai pradedi blevyzginti su furistais, tie net nesupranta kas darosi ir is kur , kaip narkotikas koks uzsedo, ir laikas greiciau prabega. O atsimenu dar koks jaunimas dirba su traktorium ka pasyviai, tai vis sms mergom raso atrodo, kad tinginiauja ir darbo visai nedaro.
  2. juska49

    CB radijo ryšys ūkyje

    Siap tai gal ir patogiau butu tos nesiojamos, tik, kad jos tik PMR rysio yra , tai nx pasiusti bus galima tik ta kuris tures tokia pacia PMR rysio racija. O tokias girdejau neva dabar megsta ysigyti kokie keliautojai ar siaip grybautojai, tai is to pabendrauti nieko gero neiseis. O su masininem t.y. CB radijo ryšio ir su furistu nesunkiai gali keliais zodziais prasimesti, jai tik koks kelias yra uz kokiu 7km.
  3. juska49

    CB radijo ryšys ūkyje

    Na pas mane irgi viskas telpa 15km. atstume y visas puses. Seip yra keli miskeliai, gal po 1km. ploto, bet per juos rysys gerai prasimusa. Na kalnu tai visiskai nera, lygumos pas mus aplink kauna, bet girdejau, kad atseit is idubu nekaip traukia.
  4. juska49

    CB radijo ryšys ūkyje

    Na didesne kaina atsiejo tik stacionaro, emiau President produkcijos, neva geras kazkoks. Tai atsiejo antena 500lt., radijo stotele 500lt, garsiakalbis 50, elektros konverteris 100 ir stiprintuvas apie 80, tipo sake nes atstuma net iki 30-40km, na man tiek nereikia ir net neturejau galimybes isbandyti tiek , na kaip stacionarui tai pripazystu kad isleidau bisky daugokai, taciau y technika ymeciau devetas racijas, vistiek vyrai elgsis kaip su valdiska . tai deveta radijo stotele atsiejo nuo 50lt iki 100lt plius antena iki 100lt, pasiskaiciau pries tai CB foruma, ten rase kad atseit nieko gero nebus, bet vistiek traukia, rysys yra, ir ko man daugiau reikia . Gerai kad jos lengvai isimontuo ir buna su magnetinem antenom, tai jai kur vaziuoju nuo sunkvezimio nuimu, numetu pas save y masina ant priekines sedynes, nuo pirikurkes prijungiu ir veikia kuo puikiausiai.
  5. Sveiki broliai tautiečiai. Jūsų forume esu naujokas, bet ūkininkauju jau nuo 95m. Šiai temai šovė mintis pamačius per TV tele2 reklama, kur vairuotojas iš kombaino laimingas plepa su ūkio vadove kontoroje . Aš svo ūkyje turiu du traktorius, vieną javų kombainą ir sunkvežimį. Prieš kelis metus draugas gryžo iš Švedijos ir papasakojo kad ten vienas mūsų kolega ūkyje efektyviai naudoja CB radijo ryšį . Išmėginti nutariau ir aš . Namuose įstačiau stacionarą su stiprintuvu ir stacionare antena, į ūkio techniką įdėjau po automobilinę raciją ir anteną. Žinok tikrai pajutau efektyvumą, atrodo būdamas namuose ar mašinoje visur galiu būti vienu metu , nes tik tereikia užklausti konors per raciją ir atsakymą gauni (beabejonės svarbiausias prie to kompenentas būtų savo darbą išmanantys vyrai, bet apie tai kitą kartą). Taivat, norėčiau paklausti ar yra kas išmėginęs racijas kaip aš, o gal kas radote dar efektyvesnį ūkio kontrolės būdą???
×
×
  • Create New...