Jump to content

JCB

Nariai
  • Pranešimai

    6250
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    151

Visas nario JCB paskelbtas turinys

  1. JCB

    Selekcinis mokestis

    Nusipirkau marškinius ilgom rankovėm, bet po metų suplyšo ties alkūnėm. Persidariau į trumpom rankovėm. Klausimas, ar turėčiau dar kartą susimokėti už marškinius, jei suplyšus jų neišmečiau, o toliau naudoju...??? Teoriškai gaunasi pakartotinis daikto naudojimas...
  2. JCB

    žiemkenčių buklė

    Reik rast aplinkui kas sėjo rugpjūčio gale ir palygint rapso pažeidimą ar apsaugo vėlyva sėja. Nes šiaip kiti pradėjo rugpjūčio pirmom dienom ir vidurį baigė, tai pilna išsigimėlio.
  3. JCB

    žiemkenčių buklė

    Ne tokia ir baisi kaip atrodo, litras 34. Nemanau kad purkšimas ant varpos įtakojo. Ieškok kitur bėdų.
  4. JCB

    žiemkenčių buklė

    Paskutinis purškimas ant vėliavos su univoq ir maitinimu. Galvojau ką pridirbau, bet gretimam lauke tas pats, kur nupurškia nuo žolių ir peržegnoja.
  5. JCB

    žiemkenčių buklė

    Yra yra šito gėrio ir aplinkiniuose laukuose.
  6. JCB

    Deklaravimas

    Jei 10% padidini, visiem kaitos laukam naujas įsipareigojimų laikas.
  7. JCB

    pupu auginimas

    Pas mane irgi yra balandžio 1 d sėjimo ir gegužės 5 d sėjimo. Vienos žydi, kitom dar poros savaičių trūksta.
  8. JCB

    Žaliasis pūdymas

    Iki rugpjūčio 1d, pasėt, iki rugsėjo 1d įterpt.
  9. Čia ne klaida, čia realybė, nes tikrai taip yra.
  10. JCB

    Skiltis chemijai

    Tai ir vardinu, 2022 rudenį roxy, 2023 pavasarį tombo, vėliau axial šiemet vėl bandysiu su roxy dalį laukų ir žiūrėsiu, o ką pavasarį dėsiu dar nenusprendžiau.
  11. JCB

    Skiltis chemijai

    Taip, praėjusiam sezone keli laukai gavo, roxy, tombo ir axial ir vis tiek vietom smilguolė lingavo
  12. JCB

    Skiltis chemijai

    Pagrinde smilguolė. Miglės irgi yra, bet ta netvarkyta iš rudens. Tai kaip ir rašo žemiau, jau neužtenka vieno silpno ir vieno stipraus purškimo. Bet paimkim ir to pačio axialio veikimą, tai neaišku ką jis daro, na bet vėliau dar matysiu ką tas litras gali, nes pernai mažesnę normą dėjau.
  13. JCB

    Skiltis chemijai

    Nežinau kas čia ką ima, keli metai, pagal agronomus nemoku purkšt... anksčiau mokėjau, dabar jau ne... chemiją turbina, kainą turbina, bet kaip nemoku, taip nemoku... čia jeigu foliją ant galvos užsidėjus, galima teigti, kad įmonės specialiai į sėklą prideda visokio gėrio, o paskui purškimas nuo žolių 80eur/ha ir vis tiek žalia
  14. JCB

    Trašų kainos

    Su tokiais gynybos užmojais, jokios grėsmės nebaisios bus.... gerai pinigais pažvangins ir bus
  15. JCB

    Skiltis chemijai

    04-29, dar tas troilten dėjosi.
  16. JCB

    Skiltis chemijai

    Pas mane po tombo susiraitę ūsai ir lapai vyniojasi, o ar užmegs grūdą nežinau, bet vakar kokybinį tręšimą vis tiek padariau, bus matyt.
  17. JCB

    zieminis rapsas

    Turbūt ir spėt nereiktų, jei pas mane žemės būtų virš 50bb ir tolygios, be išmirkimų, pernai ir mersas, ir buterflajus, ir adelmo, ir duplo, būtų birę virš penkių tonų, kai tuo tarpu buvo 3,5t užskaitinio viso derliaus, nors daugiau nei trečdalį norėjosi pavasarį persėt. Tarpueilis labai gerai 45cm (su tempo), geriau atrodo nei 25cm (kas antra eilutė rapido). Apie 12,5cm nei pagalvot nesinori. Ar trumpinai pavasarį?
  18. JCB

    Skiltis chemijai

    Šiukšlių laikyt ant lauko jau neapsimoka, nes nuo pernai tenka mokėti už svorį. Tai pernai paskaičiavo neblogai už plėvelę su lietaus vandeniu... Tai arba tavęs nėra niekad tikrinę arba vaikiška klaida, nes lipdukas, sorbentas ir rakinamas sandėliukas ar spinta, kaip 2x2.
  19. JCB

    Skiltis chemijai

    Atsakant į klausimą, tai viskas ok, neieško priekabių. Bet žiūrint bendrai, labai "geras" pasirinktas patikrų laikas, kada ūkininkai nieko neveikia... pernai rugsėjo mėnesį zujo, dabar gegužę.... bent jau pas mus krašte, tai pas kas antrą praktiškai važiuoja šiemet.
  20. JCB

    Skiltis chemijai

    Antras jų klausimas buvo ar tušti laikomi po stogu.
  21. JCB

    žiemkenčių buklė

    Šiaip planuose apie trečiadienį važiuoti, bet reik sulaukt po savaitgalio ir žiūrėt ką orai toliau rodo.
  22. JCB

    Deklaravimas

    Kas su fokusais sėjat, į tiesioginę ar beariminę sėją žymitės? (60€vs20€).
  23. JCB

    Skiltis chemijai

    Tai ne po tombo..
  24. Tipo nuvarai traktoriaus žiūrėt už 14k, nusideri iki 12k, bet po to pasakai, kad reiks ne tik sąskaitos bet ir perdavimo aktų dėl paramos ir sako tada jau kainuoja 15k?? Pasakas kažkokias čia mum seki...
  25. JCB

    Skiltis chemijai

    Ž miežiam treti metai taip, viskas ok, nebijok čia šiemet bajerių su kviečiais yra matau, nupurkšta su trumpintoju, po dviejų dienų su tombo jau žiūriu važiuoja... gyvi. Pas mane patį nupurkšta su ccc 1ltr, tai dabar kai taip susistūmė su orais, siūlo kartu važiuot tombo+medax top 0,7, nes nei su vienu, nei su kitu nėr kur laukt.
×
×
  • Create New...