Jump to content

balandis00

Nariai
  • Pranešimai

    168
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

balandis00 paskutinį kartą gavo apdovanojimą Lapkričio 22 2014

balandis00 paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Miestas

  • Miestas
    Kaimas

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

balandis00 pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

2

Reputacija

  1. vistiek ramiau butu,kad pasejus maziau sukt galva reiktu del to,kad isguls..tad pasirode kovas vat problemas isspres,bet tas issalimas kisa koja. nes kaip ir sakai,sirvintai vienas purskimas nelabai ka padeda-gula. O ir del pacio grudo isvaizdos jau kazkieno buvo rasyta,kad kovo nekoks. Gal pasiulytu tada kas kokia veisle,kuriai nera baisios ziemos? bet turbut taip nebuna..po kiekvienos ziemos foruma paziurejus..vieniems vienos veisles issalo,kitais metais kitos..taip ir sukasi ratas. dotnuvos projektuose dabar siulo maciau kova, famulus, ada, mulan, zentos.. tai gal ada butu geriausias pasirinkimas? o ir augalai vidutinio aukscio.
  2. gal kas galetu placiau kiek papasakoti apie zieminiu kvieciu veisle kovas DS? ypac kaip ziemos salcius atlaiko? dabar sejam veisle "sirvinta",bet jau nezinia kelintas ar net kelioliktas atselis gali but,tad noretusi nauja veisle pamegint. Tik nezinia kokia. Su "sirvinta" del issalimo nei vienus metus problemu nebuta,tik vat del isgulimo nervina,labai jau auksti. Tad norisi to geriausio varianto kad neauksti ir neissaltu tad ar neblogas pasirinkimas butu su kovu ds ? kad neaukti,tai jau zinau,o daugiau? is patirties gal kas ka papasakos. Buciau dekingas.
  3. kokios dabar daugmaz kainos uz zemes nuomos ha is zmogaus? kiek kas mokat butu idomu suzinot
  4. balandis00

    Zirniai

    o tai kame cia esme? kas pasikeicia,jei savaitgali paseji,o ne siaip kokia darbo diena?
  5. o gal kas nors su tokiu komplektu sejat? kad su unia ares tl ir sejamaja kartu prisikabine seja,tai daug kur mates,bet kiek svorio ant uzpakalio traktoriui gaunas.. o kai dabar vat yra toks variantas su transportiniais-privolavimo ratais yra,tai gal ir neblogai butu. http://www.uniagroup.lt/lt/produktai/se ... _drive_tl/
  6. gal kas jau isbande sia sejamaja? kokie atsiliepimai butu? http://www.uniagroup.lt/lt/naujienos/amber/ http://www.uniagroup.lt/lt/produktai/se ... ber_drive/
  7. ar vazinejant traktorium iki 60kw su b kategorijos teisem galioja kokie nors apribojimai? pvz priekaba galima traukt pakrauta?
  8. balandis00

    PLŪGAI

    Pas mane Fraugde su Kvernelend korpusais jau nuo neatmenamų laikų, gal 15 metų, tik dabar keičiu į naują. Viskas gerai su tom spyruoklėm, manau kad geriau nei su lingėm, nes linges reikia laikyti sausai jei nori, kad neperrudytų greitai. Į tarpus prieina drėgmės ir kirmyja jos. Spyruokles svarbu nesezono metu atleisti, kad nesusėstų. Prie kokio čia galingumo traktoriaus taikai ir kiek korpusų plūgas? jei nusipirksiu,tai dekui uz patarima,kad ne sezono metu spyruokles atleist,apie tai nepagalvojau,o logikos tame yra manau. O ir taip,paskaites tavo komentara,kazkaip geriau pasidare,kad vat ir su fraugde art galima ilgai ir laimingai 3ju korpusu paprasta fraugde pirkt ruosiuos su kverneland korpusais. O prie traktoriaus,tai mtzoko.
  9. balandis00

    PLŪGAI

    geriausiai but issibandyt,tada pats matysi,jeigu spyruokles nenuvargusios tai dirbsi,vis geriau nei nieko,svarbu kad plugas y zeme lystu kad nera galimybes isbandyt. Bet is foto matosi,kad spryruokles nesuvargusios labai. Nedaug suverztos. Nebent kitas variantas,kad atleistos. siom dienom zadu nulekt gyvai paziuret,bus geriau gal matyt kaip ir kas. Uz korpuso reiks pakilnot bent jau paemus. paziuresiu ar gerai spyruokles dirba :DD bet kaip siaip tokia apsauga? lingine kvernelando geriau butu?
  10. balandis00

    PLŪGAI

    gal kas turit fraugde pluga ir galetumet pasakyt ar verta pirkt toki? pliusai minusai kokie butu. Viena pluga lyg ir neblogai atrodanti nuziurejau. Kvernelando dalys visos naujos sudetos. Tik vat domina kaip tos spyruokles? gera apsauga? pas mane zemes lengvos,priemolio vietom,bet labai mazai. Tai gal lengvai i zemes listu toks?
  11. balandis00

    tvenkiniu irengimas

    Manau kaina nenormali atseit daug?
  12. balandis00

    tvenkiniu irengimas

    teko si savaitgali su keliais zmonem pakalbet,tai pasake,kad kaina iseina apie 800lt uz ara,su iskasimu,islyginimu,krantu formavimais. Vienu zodziu visi darbai tiek atseina uz ara. Kaip manot,normali kaina cia?
  13. Gal kas zinot kainas siu plugu? kokie atsiliepimai butu apie juos? kazkaip visi pagrinde tik apie kverneland kalba,overum ir kt.. o atsiliepimu apie siuos nelabai teke skaityt. Juk taipogi dalys kverneland eina.
  14. balandis00

    tvenkiniu irengimas

    kokios dabar mazdaug prudu kasimo kainos? kad viskas padarytu,tiek iskastu,zemes aplink isstumdytu,krantus suformuotu ir panasiai. Skelbimuose labai jau tos kainos skirias,bet ne visur ir parasyta kokius konkreciai darbus arlieka.. Tad pasakykit kas kainas,kurie susidure su tuo.
×
×
  • Create New...