Jump to content

deivas

Nariai
  • Pranešimai

    537
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    8

Atsakymai kurių autorius deivas

  1. eiliniai vejai  kai pats matifas ir formules tera tam tikru veiksniu pasekme. informacija lemianti suolius ir pokycius yra svarbi.

    PVZ . Lenkai issireikalavo subsidijos ju auginamiems grudams. Formules pas mus pasikeis i blogaja puse. 

    Informacija apie ivykius dotuoju momentu aktuali kokiu 15 min. Poto eina is to sekanti kaina. Spejai laimeja ne tai ne.

    Cia kaip speti ora koks bus uz menesio?

  2. Prieš 13 valandų, ramas 1 pranešimas:

    Bent zinai ,kam tas aktas skirtas? O taip vadinami rimti advokatai -nereiskia ,kad yra stebukladariai . Viska lemia kas papiesta juodai ant balto ,patirties sociai turiu.

    Tarp advokatu ir triochalu pilna. 

  3. Nemaisykim perekupo ir pardavejo. Perekupas skaiciuija tik navara. O pardavejas suremontuoja pries parduodamas technika arba suraso defektacini akta. Cia kaip jau pirkejas renkasi. 
    as dirbau su pardaveju pirkau kombaina  visi defektai pasalinti kederis buvo linkes tai greitai buvo surastas kitas. 

  4. Šauniai gavosi sietai. Skirtumas tik tas kad originaliai eina tinkliukas nerūdijančio plieno. O naudojant lakštą perforuotą negali išgauti tiek skylių kvadrate dėl ko nukentės pralaidumas. Tačiau išsisprendžia tinkliuko bėda kad ant vielos pakimba šiaudai ir ankštys.

  5. Prieš 1 valandų, ceck pranešimas:

    kai galva dirba nebūtini sandėliai

    Elevatorius priemimas ir atkrovimas 9 eur tona. Saugojimas apie 1,5 men. Dziovinimas 7 savikaina 3.5.  Siuksliu nuoskaitos. Nubarstymo koeficientas. Uz viska sumoka ukininkas . Vau kaip sandeliai nereikalingi.

    siais metais nei vieno grudo i elevatoriu viskas is kiemo. Arba nuvezta pas pirkeja.

  6. pernai buvo asory, etana, bright, fenomen, artist.  Suvedus rezultatus. Siemet 60 proc. Bright, 40 proc . fenomen. Bent jau mano zemese geriausi rezultatai. Aisku skagen visada buvo lyderis bet jau pavargau su 10m kederiu zemes ryt, nes nuo 8 tonu gula. Ko nepasakysi apie kitas. Augimo reguliatorius viena kart. Aisku noretusi isvis be.

×
×
  • Create New...