Jump to content

Kindyris

Nariai
  • Pranešimai

    25
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Panevėžys

Kindyris pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Kindyris

    Česnaku auginimas

    Sveiki. Na as asmeniskai planuoju apie spalio 4 ar 11 siemet kazkaip nezadu skubeti. O trasas kompleksines manau bersiu
  2. Kindyris

    Česnaku auginimas

    Na tikrai linkiu kad iseitu tiek prikasti svarbu turi noro tad dar karteli palinkesiu sekmes auginant. siais metais man visai nepasiseke su jais reikes pasikonsultuoti su tavimi del braskiu
  3. Kindyris

    Česnaku auginimas

    Na as ir turejau omenyje apie toki plota plius minus cia turint galwoje dideli kieki. o 10t is ha ir labai jau optimistiskai skamba, abejoju ar kas lietuvoje prikasa tokiais kiekiais.
  4. Kindyris

    Česnaku auginimas

    labai abejoju del kainu kilimo nes uzvers importuotais is kinijos, ispanijos kuriu siuloma kaina su atvezimu daug mazesne , tad 4.5 lito manau gera kaina.
  5. Sveiki visi. Norejau paklausti norint pretenduoti i pusiau naturinio ukio parama reikia tureti uzregistravus uki? ir koki plota reikia tureti zemes ukio paskirties?
  6. Kindyris

    Česnakų auginimo technika

    Na turbut niekas nenori isduoti kas ka turi
  7. Kindyris

    Česnakų auginimo technika

    Sveiki. Ar esate kas nors pirkes ar ieskojes sodinamosios is lenkijos?
  8. Kindyris

    Česnaku auginimas

    Viename lauke bulves kitame cesnakai, bet abiejuose laukuose taip. uzsemti nebuvo bet dirva sakykim slapia labai Kaip suprantu viename lauke antri metai česnakai o kitame iš po bulviu,abėjuose laukuose nesilaikoma sėjomainos kas padidina ligu galimybe,bulvės blogas priešsėlis česnakams.Tokiu nepalankiu {šlapiu} 2 metus iš eilės aš nepamenu tai ligu pavojus padidėja,o kad visada buvo gerai,visada būna pirmas kartas. Na dabar jau kaip bus taip. nieko nepadarysi, pavasaris parodys suart laukelius ar ne
  9. Kindyris

    Česnaku auginimas

    Viename lauke bulves kitame cesnakai, bet abiejuose laukuose taip. uzsemti nebuvo bet dirva sakykim slapia labai Ir ce taip visi cesnakai nupelyjo ar viena radai visam lauke. Kas keista, kad ant beico pelesis auga ce tai nepaaiškinama, o gal beicas lievas . AG Pauliau gal tu pasikavojes stebi česnaku "aikštę" brūkštelk savo nuomonę Na tikiuosi kad ne perejau lauka taip mazdaug kas 15 metru ar daugiau praroviau tai kiti geri buvo o va pasitaike ir tokiu. Man pirma karta taip nutinka tad sakau pasiklausiu nuomones gal kas buwo susidure o beicas del lievumo tai nzn ketvirti metai naudoju to gamintojo Maxim ta pati ir niekad nebuvo nuvyles ir po bulviu esu sodines ne wienus metus ir nieko panasaus nebuwo. manau kad per slapia dirva ir per silta jiems. Tad labai svarbi jusu visu nuomone
  10. Kindyris

    Česnaku auginimas

    Česnakai gerai buvo išdžiūvę? nebuvo tarp polietileninių maišų laikyti, kad ir parą kitą? Visada gulejo po skardiniu stogu papilti palaidi isdziuvo tikrai gerai i tokius maisus niekada nepilu.
  11. Kindyris

    Česnaku auginimas

    Kyla keletas klausimu žiurint paskutine nuotrauka ant skilties kairėj pusėj yra dėmės ,jos nenusivalo ar siltis pažeista,ir dar kuo buvo beicuota sėkla jai buvo? Skiltis nepazeista ten zemes, o baicuota buvo Maxim.
  12. Kindyris

    Česnaku auginimas

    Viename lauke bulves kitame cesnakai, bet abiejuose laukuose taip. uzsemti nebuvo bet dirva sakykim slapia labai
  13. Kindyris

    Česnaku auginimas

    Sveiki kolegos cesnakiniai Si savaitgali apejau savo cesnaku lauka norejau paziureti kaip saknyjasi maniskiai cesnakai ir isroves tarpais keleta pamaciau kad ant ju uzsidejes toks lyg pelesis. Manau kad per daug dregmes jiems ir susidare puvinys ar tai galetu buti nuo oro kad per silta ir pelyje zemeje? Kokia butu jusu nuomone kas tai galetu buti? Aciu is anksto uz nuomone ir patarimus.
  14. Gerai parasysiu jei rasiu, bandysiu baka valyti gal gaudo ten siuksles Cia 100% apsuku reguletorius,cia visu rusku siurbliu beda,padilus jam.Meistras tikrai jam nieko nedare,to reikia ju prasyti atskirai .Pas mane belaruso kol saltas,dirba lygiai,o tik pasilus pulsuoja variklis,nes tepalas suskysteja pasilus motarui,o siurbli tepa po spaudimu nuo bendros sistemos variklio.Taip,kad nevark su baku,jei kuras normaliai bega,nepades. Dekui uz patarima uzvaziuosiu pasikalbet su juo ar dare jam kazka kad be reikalo nesukt siurblio ir vel vezt, arba bandysiu pas kitus ir prasysiu konkreciai kad keistu, ar restauruotu ta reguliatoriu jei galima.
  15. Kindyris

    Česnaku auginimas

    bandysiu jau kast si savaitgali, nes jau dauguma lapu nudziuvo
×
×
  • Create New...